Η πρόταση της Νότιγχαμ στον Βέλλιο και η ΑΕΚ

Η πρόταση της Νότιχαμ για τον Βέλλιο, το "ναι" του Ηρακλή και η τελευταία προσπάθεια της ΑΕΚ για τον Έλληνα επιθετικό.

Η πρόταση της Νότιγχαμ στον Βέλλιο και η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε την κίνησή της για τον Απόστολο Βέλλιο, η προσφορά είναι αν μη τι άλλο ελκυστική, για τον Ηρακλή, αλλά υπάρχει ένας σημαντικός αστερίσκος για την εξέλιξη της υπόθεσης του Έλληνα επιθετικού.

Πιο συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα που αγωνίζεται στη Τσάμπιονσιπ, δίνει 1.2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον στράικερ του Ηρακλή, με τον Παπαθανασάκη να έχει πει το "ναι", αλλά η υπόθεση να έχει ένα σημαντικό αστερίσκο. Πιο συγκεκριμένα, ο Βέλλιος έχει το 10% των δικαιωμάτων του, οπότε για να ολοκληρωθεί μία μεταγραφή πρέπει να δώσει και αυτός το "οκ".

Η ΑΕΚ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ

Η επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, επιστρέφοντας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, είναι δεδομένη. Όπως δεδομένη είναι και η επιθυμία του Σπύρου Παπαθανασάκη να τον πουλήσει για να μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του Γηραιού, που πλήττεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Κάπου εδώ μπαίνει η ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κάνει τις επαφές με τον Ηρακλή για να αποκτήσει τον παίκτη, αλλά η προσφορά της Νότιγχαμ ανεβάζει στα ύψη την πλειοδοσία και είναι άγνωστο αν η Ένωση μπορεί να φτάσει σε αυτό το ποσό.

Εκτός αυτού, η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει και την επιθυμία του Έλληνα επιθετικού για καριέρα στο εξωτερικό, αφού θέλει να δοκιμάσει για δεύτερη φορά το βήμα παραπάνω.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Απόστολος Βέλλιος μόλις επέστρεψε από την Αυστραλία όπου βρισκόταν με την Εθνική ομάδα και θα βάλει κάτω τις προτάσεις που έχει, συζητώντας μαζί με τον μάνατζέρ του. Σε όλα αυτά υπάρχει και ο Παναθηναϊκός που είχε εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, καταθέτοντας μάλιστα δύο φορές πρόταση, αλλά φαίνεται πως έχει κάνει πίσω για τους λόγους που δυσκολεύει η περίπτωση και για την ΑΕΚ.

Το σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα το σίριαλ θα ολοκληρωθεί και θα μάθουμε την επόμενη ομάδα του Βέλλιου, με τη Νότιγχαμ να έχει τούτη τη στιγμή το μεγάλο προβάδισμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK