Κράξιμο στον Γερουλάνο

Οι επιθέσεις, φραστικές και μη, προς τα πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδας συνεχίζονται. Το βράδυ της Τρίτης (24/01/2012) ήταν η σειρά του Παύλου Γερουλάνου να τα "ακούσει" κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ για τον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Κράξιμο στον Γερουλάνο

Ο υπουργός Πολιτισμού ανέβηκε στο βήμα για να προβάλλει την προσπάθεια αναβάθμισης του Κλασσικού Μαραθωνίου. Την ώρα που τόνιζε τις ενέργειες που έκανε το Υπουργείο Πολιτισμού για αυτό το σκοπό, υπήρξαν φωνές από το κοινό που εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους: "λεφτά υπήρχαν τότε, ε; Ντροπή".

Ο κ. Γερουλάνος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και συνέχισε την ομιλία του: "Σκεφτείτε που ήμασταν πριν από δύο χρόνια όταν ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας και ο κόσμος παραπονιόταν γιατί κλείνουμε την Αθήνα. Τώρα πλέον έχουμε την καταξίωση του αγώνα. Όταν αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε τον αγώνα θέλαμε να προσελκύσουμε ξένους αθλητές. Η ευκαιρία μας δόθηκε με την συμπλήρωση 2.500 χρόνων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK