Ξανά για Χουλτ, με deal αλά Μολέδο ο ΠΑΟΚ

Το μεταγραφικό κανάλι που άνοιξε η Έβερτον στην Ελλάδα με αφορμή τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, οι γκρίνιες για τους Βράνιες και Αζεβέδο, ο φευγάτος Οτζίτζα Οφόε και το... σιωπηρό διαζύγιο στο εσωτερικό της ΑΕΚ. Τα πιο "ζουμερά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου σε ένα κείμενο.

Ξανά για Χουλτ, με deal αλά Μολέδο ο ΠΑΟΚ

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΑΝΟΙΞΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΒΕΡΤΟΝ

-- Ξεκινάμε με Spotday και τον " Τρελό του Χωριού ". Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των Άγγλων που πλέον έβαλαν στον μεταγραφικό... χάρτη και την Ελλάδα!

Σύμφωνα με την στήλη, η Έβερτον έχει φτιάξει πλέον... φάκελο με όνομα "Super League Σουρωτή" και με αφορμή την παρουσία του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, παρακολουθεί ταλέντα που παίζουν στο πρωτάθλημα μας.

Ήδη έχουν σημειωθεί κάποια ονόματα, ενώ η παρουσία του Σαμ Άλαρνταϊς, που έχει... φίλους στη χώρα μας, εγγυάται μελλοντικά κάποια συνεργασία.

ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΜΠΕΝ

-- Πάμε και στην Livesport για την στήλη ο " ΚΛΙΚΑδόρος ". Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι αδελφοποιημένα σωματεία, οπότε η μεταγραφή του Μπεν στην Σερβία έγινε με πιο εύκολο τρόπο απ΄ότι φάνηκε.

Ο Αστέρας θα πληρώνει δυο δόσεις των 250.000€ στον Ολυμπιακό για τον παίκτη, όμως επειδή καθυστερούν πολλές φορές να πληρώσουν οι ερυθρόλευκοι έβαλαν όρο πως θα κρατήσουν το 15% των δικαιωμάτων του Μπεν.

-- Στην ΑΕΚ τώρα, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, μπορεί να καλοδέχτηκαν πίσω τον Όγκιεν Βράνιες, οι γκρίνιες όμως εντός της ομάδας για τη συμπεριφορά και τα συγχωροχάρτια στον 28χρονο άσο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Με άγνωστες συνέπειες...

ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

-- Συνεχίζουμε με ΑΕΚ και αποκλειστικό θέμα του " Ευαγγελιστή " στην Γάτα . Από το περασμένο καλοκαίρι οι ακαδημίες της Ένωσης μπήκαν σε νέα εποχή με τον Γρηγόρη Σαράντη να αναλαμβάνει το πρότζεκτ και το κόστος ύψους 1.000.000€, ενώ έχει βάλει άλλα τόσα για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

Τα αποτελέσματα, ωστόσο, δεν τον έχουν δικαιώσει με τους μικρούς της ΑΕΚ να είναι αρκετά χαμηλά στις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων υποδομής. Αυτό έχει οδηγήσει σε εσωτερική γκρίνια και αμφισβήτηση από στενούς συνεργάτες του Άκη Ζήκου, που είναι διευθυντής των ακαδημιών.

Σε σημείο μάλιστα που ο αθλητίατρος Ερίκ Μπουράκι, επιλογή Ζήκου, παραιτήθηκε από τη θέση του, όταν ζήτησε να αποχωρήσει ο γυμναστής της Κ17, Αμπατζίδης. Ο Γιάννης Σαμαράς αντέδρασε, απείλησε κι αυτός με παραίτηση, με αποτέλεσμα να φύγει τελικά ο Μπουρακί!

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως το θέμα Χουλτ - ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει οριστικά. Ο μάνατζερ του Σουηδού, Νταλίν, δείπνησε πριν λίγες ημέρες με ανθρώπους του "δικέφαλου" με σκοπό να τα πουν για τον πελάτη του.

Στον ΠΑΟΚ έχουν απογοητευτεί από την εικόνα του Αζεβέδο, που όπως είπε ο Λουτσέσκου θέλει ένα μήνα για να μπει σε φουλ ρυθμό, οπότε έριξαν γέφυρες για τον 28χρονο αριστερό μπακ των "πράσινων". Σκοπός είναι να βρεθεί τρόπος για να αποκτηθεί ο Χουλτ με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σαν τον Μολέδο δηλαδή, με ένα ποσό και δανεικούς παίκτες ή συνιδιοκτησία.

ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ

Κλείνουμε με Sportime και " Agent Greek ". Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει διαψεύσει τις τάσεις φυγής του Οφόε, όμως ο Βέλγος μετά την ληστεία στο σπίτι του εξακολουθεί να μένει σε... ξενοδοχείο! Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη, όχι απλά θέλει να φύγει, αλλά κάνει συζητήσεις για το πως θα επιστρέψουν τα προσωπικά του πράγματα πίσω στο Βέλγιο!

Πάντως ο παίκτης είχε πρόταση από την Σταντάρ Λιέγης με τη διαφορά πως η συγκεκριμένη ομάδα κάλυπτε μόνο τις 700.000€ από το συμβόλαιο του που υπολογίζεται σε 1.300.000€. Εκεί ήταν που χάλασε οριστικά το θέμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK