Ξέσπασαν μέσω social media οι παίκτες της Λαμίας

Οργισμένοι ήταν οι παίκτες της Λαμίας μετά τη νίκη της Λάρισας με 1-0 στο "Καυτανζόγλειο" κόντρα στον Ηρακλή, αποτέλεσμα το οποίο τους άφησε εκτός πλέι οφ.

Ξέσπασαν μέσω social media οι παίκτες της Λαμίας

Πολλοί ποδοσφαιριστές της Λαμίας ξέσπασαν στα social media μετά το 0-1 της Λάρισας στο "Καυτανζόγλειο". Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Ντελέκος έγραψε: "Ο βασιλιάς των αθλημάτων κατάντησε βασιλιάς της αηδίας, των σαλιάρηδων και των απατεώνων".

Παράλληλα ο Γκιγιέρμο Πέρεθ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: "Τι θέατρο! Είδα το πέναλτι πάνω από 30 φορές. Εάν ένα χαμένο πέναλτι στο 105ο λεπτό σου έδινε την ευκαιρία να παίξεις στα πλέι οφ, οι παίκτες θα το πανηγύρισαν ή θα κάθονταν σαν να μην συνέβη τίποτα; Δείτε τις αντιδράσεις τους! Το δίκαιο και η ισονομία πέθαναν πριν πολύ καιρό στην Ελλάδα". Ενώ στη συνέχεια απαντώντας σε σχόλιο, έγραψε: "Θα είναι δύσκολο να με βλέπετε στην Ελλάδα και του χρόνου. Κουράστηκα τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Εδώ έχουν να παίξουμε με πολλά πράγματα. Τις καριέρες, τα άτομα, τα όνειρα, τις οικογένειες, τις ομάδες, τους οπαδούς. Δεν υπάρχει συγγνώμη".

Γ.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK