O... άστατος Ντοντό τελειώνει από την ΑΕΛ

Γαργαλιστικές λεπτομέρειες από το επεισόδιο του Ντοντό σε γνωστό κέντρο της Λάρισας. Τον πέταξαν... σηκωτό έξω από το μαγαζί, αφού ήρθε στα χέρια με θαμώνα γιατί την... έπεσε στη σύντροφο του. Τελειώνει από τους "βυσσινί" ο Βραζιλιάνος που πιάστηκε για τρίτη φορά μεθυσμένος!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
dodo EUROKINISSI SPORTS

Το πρωί του Σαββάτου η ιστοσελίδα tinealarissa αποκάλυψε το επεισόδιο του Ντοντό σε μαγαζί της Λάρισας. Το Contra.gr έκανε... ρεπορτάζ και έμαθε λεπτομέρειες τόσο από το... αμαρτωλό βράδυ του Βραζιλιάνου στο νυχτερινό κέντρο, όσο και για τη γενικότερη συμπεριφορά του αυτό το καλοκαίρι.

ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ

Σύμφωνα με όσα λέγονται στη Λάρισα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε φλερτ με κοπέλα στο μαγαζί, όμως η συμπεριφορά του ήταν κάτι παραπάνω από ... έντονη λόγω του γεγονότος πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο σύντροφος της κοπέλας έσπευσε αμέσως κοντά και οι δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια! Στο σημείο βρέθηκαν και οι άνθρωποι ασφαλείας του κέντρου (Popeye) που προσπάθησαν να απωθήσουν τον ποδοσφαιριστή δίχως αποτέλεσμα. Αρχικά... γιατί στη συνέχεια τον πέταξαν έξω σηκωτό!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Σύμφωνα με πηγές των βυσσινί, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντοντό έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Τον τελευταίο μήνα έχει κάνει τρεις... επικές ατασθαλίες με ξενύχτια και ποτά, με μία από αυτές να ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας.

Χαρακτηριστικά υπήρξε μέρα που δεν εμφανίστηκε καν στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΛ. Στις κλήσεις των ανθρώπων της ομάδας δεν απαντούσε, οπότε τον επισκέφτηκε στο σπίτι του ο γιατρός της ομάδας που διαπίστωσε πως ήταν, όπως μας μετέφεραν, μεθυσμένος. Μάλσιτα φέρεται να έκανε και εμετό πάνω του!!

Τι μέλλει γενέσθαι πλέον με τον Βραζιλιάνο; Σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθεί σε απολογία από την διοίκηση της ΑΕΛ και ουσιαστικά αποτελεί... ξένο σώμα. Μην ξεχνάμε πως πριν λίγες ημέρες διέρρευσε πως του είχε δοθεί μία τελευταία ευκαιρία, μετά την επιστροφή της ομάδας από την προετοιμασία, όπου ήταν ο μοναδικός παίκτης που γύρισε με παραπανίσια κιλά!!

Γ.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK