Ποιος είπε ότι ο Ινιέστα θα πάει Κίνα; Τον θέλει ο Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Αντρές Ινιέστα, παρότι ο 33χρονος Ισπανός φημολογείται ότι βρίσκεται μια... ανάσα από ομάδα της Κίνας. Μπορεί η συνεργασία τους στην Μπαρτσελόνα ναι παίξει κάποιον ρόλο; Διαβάστε το στόρι...

Ποιος είπε ότι ο Ινιέστα θα πάει Κίνα; Τον θέλει ο Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι!
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Αντρές Ινιέστα, φέρεται να βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στην Κίνα και με το άλλο μισό στην Ευρώπη, και αυτό διότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Στην Ισπανία, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 33χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα θα ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών τις προθέσεις του, θεωρώντας το ταξίδι στην Άπω Ανατολή δεδομένο, ωστόσο, διευκρινίζουν πως υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι για παραμονή στην "Γηραιά Ήπειρο".

Τα σημερινά ρεπορτάζ στην ιβηρική χερσόνησο, πάνε το θέμα λίγο παραπέρα και τονίζουν ότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ετοιμάζει το... κόλπο γκρόσο θέλοντας να κάνει τον Ινιέστα "πολίτη".

Πόσο απίθανο μπορεί να φαντάζει αυτό το σενάριο; Καθόλου! Οι δυο τους συνεργάστηκαν τη "χρυσή περίοδο" της Μπαρτσελόνα (2008-2012), κατακτώντας συνολικά 14 τρόπαια, εκ των οποίων 3 πρωταθλήματα Ισπανίας και 2 Champions League. Χαρακτηριστικό, ήταν το γεγονός ότι ο ένας... έκοβε από την άκρη του πάγκου με μαεστρία, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες, και ο άλλος... έραβε μέσα στο χορτάρι κάνοντας τις πράξη.

Ο Καταλανός τεχνικός, έχει ως... σύμμαχο το δέλεαρ της Ευρωπαϊκής κούπας, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην έκβαση των συζητήσεων, εάν αυτές υπάρξουν. Η Μάντσεστερ Σίτι για ακόμη μια φορά, παρά τον πακτωλό χρημάτων που ξόδεψε στο μεταγραφικό παζάρι, δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω, και ο Γκουαρδιόλα ποντάρει ως επί το πλείστον και σε αυτόν τον παράγοντα.

Θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών της Σίτι να δουν το δίδυμο Ινιέστα-Σίλβα να... μαγεύει το "Έτιχαντ"; Τι μόνο που απομένει, πλέον, είναι να φανεί αν το "ψηστήρι" του Γκουαρδιόλα θα πιάσει τόπο, αρπάζοντας την ύστατη στιγμή τον Καταλανό από τα χέρια των Κινέζων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK