Το "Game Changer" στις ειδήσεις του MEGA

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Αθλητικό Συνέδριο Game Changer in Sports στο ξενοδοχείο Hilton Athens, τη Δευτέρα 18 Απριλίου από την 24MEDIA. Δείτε το απόσπασμα που "έπαιξε" στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού MEGA.

Το "Game Changer" στις ειδήσεις του MEGA

Μεταξύ των ομιλητών του 1ο Αθλητικού Συνεδρίου Game Changer in Sports που διοργάνωσε η 24MEDIA ήταν οι κ.Σταύρος Κοντονής,Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ.Jordi Bertomeu Orteu,Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague, κ.Jesus Bueno Pascual,Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Αφρικής & Μέσης Ανατολής του NBA, ο κ.Γιάννης Πανούσης, πρ. Καθηγητής Εγκληματολογίας, ΕΚΠΑ, ο κ.Πάνος Παπαδόπουλος, CEO Forthnet, ο κ.Νίκος Νταμπίζας, Τεχνικός Διευθυντής ΟΜΟΝΟΙΑ FC, ο κ.Περικλής Ιακωβάκης, Πρωταθλητής στίβου, ο κ.Γιάννης Σπανουδάκης, Μέλος Δ.Σ. Stoiximan.gr, ο κ.Αλέξανδρος Γεροντικός, Διευθυντής Πωλήσεων Sportradar AG, καθώς και οSrdjan Djokovic, πατέρας του γνωστού τενίστα Novak Djokovic.

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια του Συνεδρίου αφορούσαν το μέλλον του αθλητισμού, το φαινόμενο των φανατικών οπαδών στα γήπεδα, ο αθλητισμός ως αναγκαίο εργαλείο χορηγικής επένδυσης καθώς και πως διαμορφώνεται ο αθλητισμός μέσω από τα new media.

Οι κάμερες του καναλιού MEGA βρέθηκαν εκεί και παρουσίασαν την εκδήλωση στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Δείτε το κομμάτι στο 43:30

News 24/7

24MEDIA NETWORK