Είπε "όχι" σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ για να πάει στην τελευταία της Ιταλίας

Ο φαντεζί Γκιγιέρμε άφησε τη Λέγκια Βαρσοβίας, λέγοντας "όχι" στην προοπτική των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, κυνηγώντας το όνειρό του να παίξει σ' ένα από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τα κατάφερε αλλά το επόμενο εξάμηνο μπορεί να τον βρει στη β' κατηγορία.

Είπε "όχι" σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ για να πάει στην τελευταία της Ιταλίας

Στη Μπενεβέντο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Γκιγιέρμε. Ο 26χρονος φαντεζί παίκτης, όπως αποκάλυψε το Contra.gr, είχε προτάσεις στα χέρια του από Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ και μία διερευνητική προσέγγιση από την ΑΕΚ.

Ωστόσο στα πλάνα τα δικά του και του εκπροσώπου του, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, που κάνει καλές δουλειές στην πατρίδα μας, δεν υπήρχε η Ελλάδα, καθώς ονειρευόταν να παίξει μετά την Πολωνία σ' ένα από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Έτσι, λοιπόν, μετά τη Λέγκια (σ.σ. από την οποία έμεινε ελεύθερος) ο Γκιγιέρμε πέτυχε να βρεθεί σ' ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου, δηλαδή το ιταλικό, όμως, κινδυνεύει την επόμενη σεζόν να παίζει στη Serie B, διότι η Μπενεβέντο βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με έναν βαθμό, καμία νίκη και 8:38 στα γκολ!

Λέτε να καταφέρει να τη σώσει και να γίνει ήρωας; Πάντως το συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας 1,5 έτους και ο ίδιος δήλωσε ότι ήρθε στην Μπενεβέντο για να γίνει νικητής. Μάλιστα, ο Γκιγιέρμε βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και θα παρακολουθήσει από κοντά τη νέα του ομάδα στη μάχη με τη ΣΠΑΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK