Γκαντί για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Δημοσιεύματα σε Γαλλία και Βουλγαρία θέλουν τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να ασχολούνται με την περίπτωση του Κρις Γκαντί με τις... ευλογίες του Χρίστο Μπόνεφ.

Γκαντί για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Η γαλλική ιστοσελίδα footmercato, σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κρις Γκαντί είναι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Ο 22χρονος Γάλλος άσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μαρσέιγ και πλέον αγωνίζεται στη βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

"Ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ, Κρις Γκαντί τελικά έφυγε από την Μασσαλία το περασμένο καλοκαίρι για να πάει στη Βουλγαρία και την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αρχίζει να γίνεται δημοφιλής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τον 22χρονο επιθετικό έχουν παρακολουθήσει αρκετές ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η Λέφσκι Σόφιας, η Λουντογκόρετς, καθώς και οι ελληνικές ΑΕΚ και Παναθηναϊκός", αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα της footmercato.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θέση επίτιμου προέδρου στη Λοκομοτίβ Πλοβντιβ έχει ο Χρίστο Μπόνεφ, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, διατηρεί επαφές με τη χώρα μας και η παρουσία του τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Παναθηναϊκό, θεωρείται ότι ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας και με τις δύο ομάδες.

A.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK