Η προεδρική υποδοχή στον Μίλιτς που... δεν έπαιξε ποτέ στον Ολυμπιακό

Δια στόματος Αουρέλιο ντε Λαουρέντις επισημοποιήθηκε η ένταξη του Χρβόγιε Μίλιτς στη Νάπολι. Το... λάθος των παρτενοπέι στο βιογραφικό του.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μίλιτς EUROKINISSI

Στο ν Ολυμπιακό θα ξεχάσουν σύντομα πως ο Χρβόγιε Μίλιτς, ποδοσφαιριστής που ήρθε το καλοκαίρι με εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας, φόρεσε κάποτε με τα ερυθρόλευκα.

Στα 29 του ο Κροάτης ήρθε (από τη Φιορεντίνα με μεταγραφή), αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς (δύο πρωταθλήματος, δύο κυπέλλου), παραγκωνίστηκε γρήγορα, αφού δεν ικανοποίησε, και αποχώρησε... νύχτα!

Ακόμη κι έτσι πάντως στη Νάπολι, στην οποία υπέγραψε ως το φινάλε της σεζόν, όφειλαν να γνωρίζουν το παρελθόν του. Πως ο Μίλιτς ανήκε μέχρι τον Γενάρη στον Ολυμπιακό. Σαν η καριέρα του να σταμάτησε στη Φιορεντίνα, οι "παρτενοπέι", παρουσιάζοντας το βιογραφικό του, δεν αναφέρθηκαν καν στην πολύ σύντομη θητεία του στην Ελλάδα.

Η προεδρική υποδοχή στον Μίλιτς που... δεν έπαιξε ποτέ στον Ολυμπιακό

Ίσως δεν ήθελαν να... υποβαθμίσουν το απόκτημά τους, αφού η παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν σαν να μην υπήρξε. Γι' αυτό και τα καλωσορίσματα ανέλαβε πρώτος-πρώτος κοτζάμ πρόεδρος. Ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις ήταν εκείνος που έγραψε πρώτος για τη συμφωνία με τον Κροάτη, προτού η Νάπολι προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK