Έβαλε... φωτιά ο Αγραβάνης με Post

Ο Δημήτρης Αγραβάνης πήρε θεση στα social media αφήνοντας αιχμές για το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού όσον αφορά τον τρόπο που χειρίστηκε τον τραυματισμό του. Διαβάστε τι υποστήριζε ο Ελληνας φόργουορντ και από ποιον τελικά θα χειρουργηθεί στο χιαστό την επόμενη Τετάρτη.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
agravanis EUROKINISSI

Ό,τι δεν παραδέχθηκε επισήμως η ομάδα αναφορικά στη λανθασμένη διάγνωση για τον τραυματισμό του Δημήτρη Αγραβάνη έκανε ο ίδιος ο παίκτης με ένα μάλλον… αμφιλεγόμενο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Αγραβάνης επί της ουσίας καταλόγισε την ευθύνη για το λάθος στο ιατρικό τημ της ομάδας του και μάλιστα με δύο αναφορές. Έκανε έτσι κάτι που η ΚΑΕ έκανε μόνο μέσω… διαρροών (και ουδέποτε επίσημα) επισημαίνοντας (η ΚΑΕ) πως «προχωράμε παρακάτω» δίχως να καταλογιστούν ευθύνες όπως και θα έπρεπε να γίνει αφού το θέμα του πολύ σοβαρού τραυματισμού του παίκτη μόνο στο «ντούκου» δεν μπορεί να περάσει.

«Μεθαύριο μπαίνω χειρουργείο. Το 1ο της ζωής μου και ελπίζω το τελευταίο… Διαβάζω ένα σωρό σχόλια αυτές τις μέρες αναφορικά με τον τραυματισμό μου και ήθελα απλά να πω μερικά πράγματα. Ό,τι έγινε, έγινε, και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», ήταν η πρώτη αναφορά στον τραυματισμό του με το «ότι έγινε έγινε» συνεχίζοντας: «Είμαστε μία ομάδα και στην ομάδα θα κάνουν όλοι λάθη», ήταν η δεύτερη σαφέστατα πιο ξεκάθαρη αναφορά παραδοχής λάθους του ιατρικού τημ και συνέχισε.

«Και ειδικά εγώ δεν τα έχω αποφύγει τα λάθη αυτά τα χρόνια. Οπότε ας τελειώσει αυτό το θέμα εδώ, προχωράμε μπροστά. Στα εύκολα είμαστε όλοι καλοί, στα δύσκολα όμως πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους και όχι να κάνουμε μία κατάσταση χειρότερη. Δύο πράγματα μόνο σκέφτομαι. Να ξαναγυρίσω δυνατότερος από ποτέ και να σηκώσω την κούπα με την ομάδα στο Βελιγράδι και ας μην παίξω!»

Εδω, να σημειωθεί ότι ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να χειρουργηθεί την προσεχή Τετάρτη όχι όμως από τον γιατρό του Ολυμπιακού αλλά από προσωπικό οικογενειακό γιατρό-χειρούργο, δείγμα του ότι θέλει να πάρει την κατάστασή του στα... δικά του χέρια.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK