Απορούν στον Ολυμπιακό με τον Μιραλάς

Απορίες, ερωτηματικά και έκπληξη προκάλεσε στον Ολυμπιακό η τοποθέτηση του Μιραλάς πως είχε πρόθεση να παραμείνει στο λιμάνι. Μάλιστα, από τον Πειραιά προκύπτει πως ο Βέλγος όταν πήγε να "χαλάσει" η μεταγραφή στην Έβερτον πήγε κλαίγοντας στα γραφεία και παρακαλούσε να γίνει το deal με την αγγλική ομάδα.

Απορούν στον Ολυμπιακό με τον Μιραλάς

Ο Βέλγος στράικερ, μεταξύ άλλων, είχε σχολιάσει: "Η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ένα νέο συμβόλαιο ήθελα. Το γεγονός ότι δεν είχα μια ξεκάθαρη απάντηση ούτε αρνητική, ούτε θετική πάνω σε αυτό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση της Έβερτον, με οδήγησαν στην απόφαση που την πήρα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, να πάω να παίξω στην Αγγλία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου".

Από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού απορούν με το σχόλιο του 25χρονου στράικερ πως πρώτη του επιλογή ήταν το να παραμείνει στην ομάδα, καθώς υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής έκανε σαν... τρελός για να φύγει από τον Πειραιά.

"Δεν έφυγε υπό πίεση ο παίκτης. Ο ίδιος ζήτησε επίμονα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό όταν έμαθε για την πρόταση της Έβερτον", επισημαίνουν από τον Ολυμπιακό.

Δ. Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK