Η εσωτερική γκρίνια έφερε την έκρηξη

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι τελευταίες δηλώσεις του Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού θέλησε να υπερασπιστεί τη φετινή δουλειά του γιατί τελευταία διαβάζει και ακούει πολλά...

Η εσωτερική γκρίνια έφερε την έκρηξη

"Αν υπάρχει κόσμος όμως ο οποίος είναι ανικανοποίητος απ΄αυτό, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος άλλος προπονητής που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα. Ας έρθει και ας τα κάνει. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για τον εαυτό μου"."

Μ'αυτά τα λόγια κατέληξε ο μίνι-απολογισμός που έκανε ο Μίτσελ στις καθιερωμένες δηλώσεις στη Νόβα, που γίνονται κάθε Παρασκευή.

Απολογισμό κάνεις στο τέλος της διαδρομής ή όταν αισθάνεσαι πως πρέπει να θυμίσεις σε κάποιους τα θετικά αποτελέσματα της δουλειάς σου, γιατί νιώθεις πως δεν χαίρεις μεγάλης εμπιστοσύνης. Είναι προφανές πως στην περίπτωση του Μίτσελ ισχύει το δεύτερο.

Η εσωτερική γκρίνια έφερε την έκρηξη

Και αποδέκτες αυτού του απολογισμού δεν είναι μόνο οι αμφισβητίες στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και αυτοί που βρίσκονται πιο κοντά στην ομάδα. Όπως τα πρωτοσέλιδα του "κόκκινου Τύπου" την επομένη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Μίτσελ δεν είναι Έλληνας, αλλά έχει καταλάβει πως τίποτα δεν γράφεται τυχαία και σπάνια η κριτική του οπαδικού Τύπου δεν συνάδει με τις σκέψεις των διοικήσεων.

Γι'αυτό και, χωρίς να ερωτηθεί σχετικά, επέλεξε αυτή τη στιγμή για να θυμίσει τα πεπραγμένα του στον Ολυμπιακό και να καταλήξει πετώντας το γάντι: "Ας έρθει άλλος και ας τα κάνει τα ακόμα καλύτερα. Εγώ δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για τον εαυτό μου".

Θ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK