Και ο "πράσινος" Σάλε στο ΣΕΦ για τον Ντούντα!

Ούτε ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς θα λείψει από το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης στο ΣΕΦ προς τιμήν του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Και ας έχει καθίσει στο πρόσφατο παρελθόν στον πάγκο του ΠΑΟ.

Και ο "πράσινος" Σάλε στο ΣΕΦ για τον Ντούντα!
Τζόρτζεβιτς-Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΝΒΑερς όπως ο Μπογκντάνοβιτς και ο Σάριτς, πρώην διεθνείς Έλληνες όπως ο Ζήσης, παίκτες ομάδων της Ευρωλίγκα, ακόμη και ο μεγάλος Νόβακ Τζόκοβιτς, ένας από τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών. Όλοι αυτοί θα βρεθούν αύριο βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την γιορτή προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά υπάρχει και κάποιος που τουλάχιστον έως τώρα η παρουσία του δεν έχει διαφημισθεί από τους ερυθρόλευκους και δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα συμβεί.

Ο λόγος; Το πρόσφατο πράσινο παρελθόν του! Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς ο οποίος επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας από την Κωνσταντινούπολη στο Βελιγράδι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ασημένιας στο Ευρωμπάσκετ Σερβίας και την Τετάρτη θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα προκειμένου να βρεθεί στο ΣΕΦ και να τιμήσει με την παρουσία του τον Ντούντα.

Το αποκάλυψε άλλωστε ο ίδιος μιλώντας σε Σέρβους και Σλοβένους δημοσιογράφους μετά τον τελικό της Κυριακής στο Σινάν Ερντέμ πως πριν πάει στο Μόναχο για να αναλάβει το υπόλοιπο της προετοιμασίας της Μπάγερν Μονάχου θα κάνει μία στάση στο ΣΕΦ…

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK