"Κοντά στον Τιάγκο Ιλόρι ο Ολυμπιακός"

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του αμυντικού της Λίβερπουλ, Τιάγκο Ιλόρι, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού, Πάουλο Μπέντο. Διαβάστε το κόστος της μεταγραφής του Πορτογάλου άσου.

"Κοντά στον Τιάγκο Ιλόρι ο Ολυμπιακός"

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει απρόσκοπτα τη μεταγραφική ενίσχυση. Μετά τον Αντρέ Μαρτίνς, οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Μάρκο Μάριν, ενώ σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα κινείται και για την απόκτηση του αμυντικού της Λίβερπουλ, Τιάγκο Ιλόρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της " Sun" οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους "κόκκινους" προκειμένου να κάνουν "δικό" τους τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού, Πάουλο Μπέντο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι "ερυθρόλευκοι" να προσφέρουν 5.000.000 λίρες για χάρη του 23χρονου άσου, ήτοι 5.800.000 ευρώ. Ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα εφετινά δεδομένα των πρωταθλητών Ελλάδας. Βέβαια, δεν αποκλείεται η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να αφορά δανεισμού του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Το Who is του Ιλόρι

Ο Πορτογάλος άσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το 2011 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα. Στη διετία που έμεινε στα "λιοντάρια" πραγματοποίησε 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, προτού τον αποκτήσει η Λίβερπουλ έναντι περίπου 8.500.000 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, ο 23χρονος -πλέον- αμυντικός δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, με αποτέλεσμα να δοθεί κατά σειρά δανεικός σε Γρανάδα, Μπορντό και Άστον Βίλα. Παράλληλα, είναι διεθνής μ' όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μάρκο Μάριν: Ο "Γερμανός Μέσι" που έχασε τη λάμψη του
Έρχεται στην Αθήνα ο Μάριν

News 24/7

24MEDIA NETWORK