"Kόψτε τα μπάνια"! Έξαλλος ο Μαρινάκης με τα... Αστέρια του

Η εξωαγωνιστική εικόνα κάποιων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Kόψτε τα μπάνια"! Έξαλλος ο Μαρινάκης με τα... Αστέρια του
marinakis.jpg INTIME SPORTS

Εξάλλου, μιλάμε για δημόσια πρόσωπα, οπότε κάθε τους κίνηση είναι λογικό να... καταγράφεται και να γίνεται γνωστή. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, λοιπόν, έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και με τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη να αργεί, αποφάσισαν να το... ρίξουν έξω. Μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Κάτι ο ήλιος, κάτι η ζέστη, κάτι οι κοντινές παραλίες της Αττικής, πολλοί από τους παίκτες άρχισαν από νωρίς τα καλοκαιρινά τους μπάνια. Και δώσ'του ηλιοθεραπείες και δώσ'του beach volley και δωσ'του φωτογραφίες με τους λουόμενους σε γνωστή ιδιωτική παραλία της Βουλιαγμένης.

Ε, όπως καταλαβαίνετε για την εικόνα αυτή ενημερώθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έγινε έξαλλος ακούγοντας ότι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μόνο ως επαγγελματίες δεν συμπεριφέρονται λίγο πριν από έναν αγώνα που κρίνει ένα τίτλο. Εξάλλου, στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Ρέντη, μιλώντας στο ποδοσφαιρικό επιτελείο, ήταν ξεκάθαρος: " Μένουν λίγες μέρες για τον τελικό του Κυπέλλου και σε αυτές οφείλετε να είστε επαγγελματίες 100%. Θέλω να τα δώσετε όλα και να κλείσουμε πανηγυρικά τη χρονιά, με το νταμπλ. Σας ξαναλέω ότι θέλω να τα δώσετε όλα για να είστε πανέτοιμοι για το μεγάλο τελικό".

Η συνέχεια αναμενόμενη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να βάλει τέλος στις... καλοκαιρινές διακοπές όσων πίστευαν ότι η χρονιά έχει ολοκληρωθεί. Έστειλε μήνυμα να κοπούν τα... πανηγυράκια και η εντολή εξετελέσθη. Η παραλία... ερήμωσε και άπαντες κατάλαβαν ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν αστειεύεται. Αποφάσισαν, λοιπόν, έστω την ύστατη στιγμή να σοβαρευτούν, να βάλουν τα κεφάλια μέσα και να συγκεντρωθούν στον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός καλείται να κερδίσει και αυτό το τρόπαιο και να κλείσει πανηγυρικά τη χρονιά. Αλλιώς, σε αντίθετη περίπτωση, να είστε σίγουροι ότι τα (πρόωρα) καλοκαιρινά μπάνια θα έρθουν ξανά στο μυαλό του Μαρινάκη...

ΓΕΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK