Νέα επιστολή Forthnet στον Ολυμπιακό: "Τέλος ο δημόσιος διάλογος"

Με νέα ανακοίνωσή της, η Forthnet ενημέρωσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός πως δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τον δημόσιο διάλογο που "άνοιξε" με αφορμή την περιγραφή του ντέρμπι των "ερυθρολεύκων" με τον Παναθηναϊκό.

Το πινγκ-πονγκ ανακοινώσεων ανάμεσα σε Forthnet και Ολυμπιακό συνεχίζεται. Με νέα επιστολή της, η διοίκηση των αθλητικών καναλιών Novasports ενημέρωσε τους Πειραιώτες πως δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τον δημόσιο διάλογο.

Αναλυτικά

"Λάβαμε την από 23.10.2015 απαντητική επιστολή σας, το περιεχόμενο της οποίας και πάλι μας βρίσκει σε πλήρη αντίθεση και διαφωνία.

Η διαδικασία δημόσιου "διαλόγου" που επιλέξατε να ακολουθήσετε με την δημοσιοποίηση της αρχικής εξώδικης επιστολής σας, συνοδευόμενη από πολιτική "απαγορεύσεων" έναντι των δημοσιογράφων και της πλατφόρμας μας, όπως σας έχουμε ήδη τονίσει είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Δεδομένου ότι προέχει η προστασία των δημοσιογράφων των καναλιών Νovasports και η ομαλή παροχή υπηρεσιών προς όλους τους συνδρομητές μας, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε τις δημόσιες αντεγκλήσεις με την πλευρά σας.

Θα θέλαμε και πάλι να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την συνεργασία μας με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Μας αντιμετωπίζετε σαν ξένη ομάδα".