Ο Φορτούνης "απάντησε" στους επικριτές του!

Μία μέρα μετά τη συζήτηση για το πέναλτι που κέρδισε ο Κώστας Φορτούνης κόντρα στην Ξάνθη, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός απάντησε στους... κριτές και επικριτές με "χτύπημα" στο Instagram. Το "δεν σας βλέπω" του Πάρντο και το σήμα της νίκης (φωτογραφία).

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
fortounis EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την ένατη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ξάνθη και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας (41) σε απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (40) και την ΑΕΚ (38).

Το σκορ άνοιξε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 27ο λεπτό σε μία παράβαση που έγινε πάνω στον Κώστα Φορτούνη.

Η συγκεκριμένη φάση δίχασε τους φιλάθλους, αφού άλλοι πιστεύουν πως δεν υπήρχε φάουλ, άλλοι το κρίνουν υπερβολικό, άλλοι καθόλου ενώ οι διαιτητές που κλήθηκαν να σχολιάσουν τη φάση ξεκαθάρισαν πως υπάρχει παράβαση.

Η ιστορία βέβαια έγραψε και δεν ξεγράφει. Ο Φορτούνης την Δευτέρα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, όπου οι συμπαίκτες του κάνουν το σήμα της νίκης, ενώ ο Πάρντο πίσω-πίσω έχει βάλει τα χέρια στα μάτια με μία κίνηση - δεν σας βλέπω από την κορυφή - έχοντας δίπλα του τον Λεονάρντο Κούτρη.

Ο Φορτούνης "απάντησε" στους επικριτές του!
Ο Φορτούνης "απάντησε" στους επικριτές του!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK