Ο Παπανικολάου με τη φανέλα του... Ολυμπιακού

Ο Κώστας Παπανικολάου "ανέβασε" στο προσωπικό λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, βάζοντας "φωτιά" στις φήμες που τον θέλουν στο μεταγραφικό στόχαστρο των "ερυθρόλευκων".

Ο Παπανικολάου με τη φανέλα του... Ολυμπιακού

Μπορεί ο Κώστας Παπανικολάου να βρίσκεται αυτό το διάστημα στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2015, όμως, απ' ότι αποδεικνύεται η σκέψητου βρίσκεται στον... Ολυμπιακό.

Ο φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς "ανέβασε" μία φωτογραφία στο instagram με τη φανέλα που είχε δημιουργηθεί μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013, σχολιάζοντας παράλληλα: "Ποτέ δεν ξεχνάω το μέρος όπου το όνειρό μου ξεκίνησε".

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη αναφορά γέμισε με ενθουσιασμό τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι σχολίασαν κάτω από τη φωτογραφία, ζητώντας από τον "Παπ" να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.

Με το μέλλον του στο NBA να θεωρείται -μέχρι στιγμής- αβέβαιο, αφού δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο με τους Νάγκετς, ο Παπανικολάου αναμένεται να εξετάσει τις εναλλακτικές επιλογές και σίγουρα η περίπτωση επιστροφής του στους "ερυθρόλευκους" δεν τον αφήνει... ασυγκίνητο. Άλλωστε, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν ήδη κάνει... νύξη στον διεθνή άσο, προκειμένου να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα και τον Πειραιά.

Δείτε τη PHOTO:

Ο Παπανικολάου με τη φανέλα του... Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK