Παλικάρι ο Πρίντεζης: Θέλει να παίξει στο ντέρμπι

Την επιθυμία του να αγωνιστεί κανονικά εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης, παρά το δράμα του μετά την απώλεια του πατέρα του.

Παλικάρι ο Πρίντεζης: Θέλει να παίξει στο ντέρμπι
Πρίντεζης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχασε τον πατέρα του τα ξημερώματα της Πέμπτης (νικήθηκε σε ηλικία 63 ετών από την επάρατο νόσο με την οποία πάλευε για έναν χρόνο), λίγες ώρες πριν από τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που σκόρπισε θλίψη στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια, ενώ ευαισθητοποίησε και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ε ξέφρασε επίσημα τα συλλυπητήρια της.

Ο παίκτης από την πλευρά του, παρά το δράμα που ζει και την ψυχολογική ταλαιπωρία που έχει υποστεί από το τραγικό γεγονός που τον βρήκε, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί κανονικά στον σημερινό πρώτο τελικό του ΣΕΦ (19:30) και να ενισχύσει την ομάδα του στη "μάχη" για τον εφετινό τίτλο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να ανταποκριθεί στα "θέλω" του παίκτη του και να τον αξιοποιήσει κανονικά στο ματς. Το αν θα αγωνιστεί βέβαια, θα αποφασιστεί μετά από συνεννόηση μεταξύ του ίδιου του παίκτη με τον προπονητή του και τη διοίκηση.

Άλλωστε κι άλλοι αθλητές σε ανάλογες περιπτώσεις προτιμούν να αγωνίζονται, παρά το δράμα τους, χωρίς μάλιστα να επηρεάζεται η αγωνιστικότητά τους από την ψυχική οδύνη τους.

Χαρακτηριστικό και πιο πρόσφατο παράδειγμα, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο έχασε τον πεθερό του μια ημέρα πριν το παιχνίδι της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια και ταξίδεψε αυθημερόν για την Ελλάδα προκειμένου να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του, επέστρεψε την επομένη στην Ισπανία για να παίξει και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ήρθε ξανά στην Ελλάδα για την κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δύσκολες ώρες για Πρίντεζη
Κίνηση ανθρωπιάς από Παναθηναϊκό για Πρίντεζη

News 24/7

24MEDIA NETWORK