Προτιμά Ολυμπιακό ο Παπανικολάου!

Το μήλον της έριδος ανάμεσα στους "αιώνιους", ο Κώστας Παπανικολάου, επαναπατρίζεται και μάλιστα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αφού λέει το "ναι" στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Προτιμά Ολυμπιακό ο Παπανικολάου!

Το σίριαλ με τον Κώστα Παπανικολάου, από τη στιγμή που το ΝΒΑ έλαβε τέλος για τον Έλληνα παίκτη, κράτησε λίγες μέρες, αφού προτιμά... Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ο Παπανικολάου προτιμά τους Πειραιώτες από την πρόταση του Παναθηναϊκού και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα, αφού στη μέση υπάρχει... η Μπαρτσελόνα.

Για να μην τον πάρει ο Παναθηναϊκός

Όπως είχαμε αποκαλύψει από το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνησή του για την απόκτηση του "Παπ", αφού είναι ο παίκτης που λείπει από το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο 25χρονος φόργουορντ είχε δεχθεί πρόταση και από τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως καθαρά αγωνιστικά η ομάδα του Σφαιρόπουλου δεν "καίγεται" για την απόκτηση ενός "3αριού", όπως οι "πράσινοι". Ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα για τον παίκτη μόλις έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και αφού πρώτα εξασφάλισε το οκ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Όπως είναι λογικό, ο παίκτης ζύγισε τις δύο επιλογές και προτίμησε αυτή της... παλιάς του αγάπης.

Η στάση της Μπαρτσελόνα

Το ερώτημα που γεννάται έχει να κάνει με τα δικαιώματα που ενδεχομένως κρατά η Μπαρτσελόνα για τον παίκτη, η οποία -φέρεται ότι- μπορεί να ματσάρει την όποια προσφορά από άλλη ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για τον 25χρονο παίκτη, αν και έχει περιθώριο μερικές μέρες για να το πράξει. Αν, για παράδειγμα, η πρόταση του Ολυμπιακού θα ήταν για συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, τότε σίγουρα οι Καταλανοί θα έκαναν την κίνησή τους για να μην καταλήξει σε ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός του προσφέρει συμβόλαιο 2,5 ετών, οπότε αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχει το απόλυτο προβάδισμα.

Υπενθυμίζουμε πως για τον Παπανικολάου είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον τόσο ο Άρης όσο και η Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τους Θεσσαλονικείς να καταθέτουν επίσημη πρόταση.

Σ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέλει Παπανικολάου ο Παναθηναϊκός

Ελεύθερος ο Παπανικολάου

News 24/7

24MEDIA NETWORK