Ρεκόρ στα διαρκείας στον Ολυμπιακό

Τις 18.562 έφτασαν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, γεγονός που σημαίνει πως καταρρίφθηκε το ρεκόρ στο νέο "Γ. Καραϊσκάκης" που κρατούσε από την περίοδο 2006-2007.

Ρεκόρ στα διαρκείας στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ρεκόρ στις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό! Όπως ενημέρωσαν οι "ερυθρόλευκοι", την Τρίτη (25/8) ο συνολικός αριθμός πωλήσεων έφτασε τις 18.562, με αποτέλεσμα να καταρριφθεί το ρεκόρ που κρατούσε από τη σεζόν 2006-2007 με 18.250 πωλήσεις.

Οι άνθρωποι της διοίκησης των Πειραιωτών δεν μπορούν παρά να είναι ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σημειώνεται ότι σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του ρεκόρ έπαιξε φυσικά η εντυπωσιακή μείωση των τιμών.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για την ανταπόκριση τους στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα συσπείρωσης και στήριξης της ομάδας μας στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Το ρεκόρ των 18.250 εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2006-2007 αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού με την ολοκλήρωση της σημερινής ημέρας οι πωλήσεις των διαρκείας έφτασαν τις 18.562! Και συνεχίζουμε!

Ολόκληρη η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ οικογένεια, ενωμένη και πανίσχυρη, γεμίζει το Καραϊσκάκη, στηρίζει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και προετοιμάζει τις επόμενες γενιές Ολυμπιακών, στο πιο ασφαλές και σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας, στο ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK