Στέλνουν τον Οπαρέ

Μετά τον Ραζάκ (Ανζί, Ακτή Ελεφαντοστού), και τον Ιμπραϊμ (Μάντσεστερ Σίτι, Σομαλός με Νορβηγική υπηκοότητα), ένας ακόμη Αφρικανός ποδοσφαιριστής φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Στέλνουν τον Οπαρέ

Πρόκειται για τον διεθνή Γκανέζο δεξιό μπακ Ντανιέλ Οπαρέ της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος είχε περάσει παλαιότερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού πάντως επιμένουν ότι δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση τον Ιανουάριο, "παρά μόνο για μια εξαιρετική περίπτωση, όπως είπε πρόσφατα ο κ. Μαρινάκης".

Ο 23χρονος Οπαρέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Λανς, αλλά η γαλλική ιστοσελίδα "but" ανέφερε ότι ο παίκτης είναι κοντά σε συμφωνία με το τους "ερυθρόλευκους"! Το συμβόλαιο του Γκανέζου αμυντικού με τη Σταντάρ λήγει το καλοκαίρι και οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Η Ρεάλ παραχώρησε τον Οπαρέ (που έπαιξε στην δεύτερη ομάδα της) στον βελγικό σύλλογο το 2010 και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι βασικός την τελευταία τριετία έχοντας συνολικά 74 συμμετοχές.

Δ.Χρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK