Στην Ελλάδα ο Φουστέρ

Ο Νταβίδ Φουστέρ επέστρεψε στην Ελλάδα την Πέμπτη, την ημέρα της αποχώρησης του... τελευταίου προπονητή του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Σίλβα.

Στην Ελλάδα ο Φουστέρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες μετά από την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Νταβίδ Φουστέρ επέστρεψε στην Ελλάδα.

Αιτία δεν είναι κάποια αλλαγή δεδομένων από πλευράς "ερυθρολεύκων", ειδικά από τη στιγμή που διάδοχος του Πορτογάλου είναι ένας συμπατριώτης του Ισπανού μεσοεπιθετικού, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και παλαιότερα.

Η παρουσία του Βίκτορ Σάντσεθ στην άκρη του πάγκου των πρωταθλητών τη φετινή σεζόν δεν σημαίνει και την παραμονή του Φουστέρ.

Η απόφαση μη ανανέωσης του συμβολαίου του είναι ειλημμένη, ωστόσο ο 34χρονος ποδοσφαιριστής είναι πλήρως ενημερωμένος για τις εξελίξεις στους "ερυθρολεύκους".

Στην Ελλάδα επέστρεψε την Πέμπτη για να ρυθμίσει ορισμένα διαδικαστικά θέματα σχετικά με την μετακόμισή του από την Αθήνα και φυσικά να αποχαιρετήσει τους φίλους που έκανε μετά από την εξαετή παραμονή στη χώρα μας..

Η αποχώρησή του θα γίνει την Παρασκευή και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, κανείς άνθρωπος από τον Ολυμπιακό δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK