Tη Δευτέρα το ραντεβού Σπανούλη-Αγγελόπουλων, τι θέλει ο V-Span

Κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα θα γίνει το ραντεβού του Βασίλη Σπανούλη με τους αδελφούς Αγγελόπουλου για την ανανέωση της συνεργασίας του Ελληνα σταρ με τον Ολυμπιακό.

Tη Δευτέρα το ραντεβού Σπανούλη-Αγγελόπουλων, τι θέλει ο V-Span
Αγγελόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο περιβάλλον του ο "Kill Bill" τις τελευταίες ημέρες εκμυστηρεύεται τα εξής: Στην όποια απόφασή του δεν θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο τα χρήματα αλλά ο σεβασμός που θα δείξουν στην προσφορά του οι ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ελλάδος. Αυτή είναι η λέξη κλειδί που ακούγεται από το περιβάλλον του 34χρονου αθλητή.

Ο σεβασμός μεταφράζεται σε συμβόλαιο πιθανότατα τριών χρόνων το οποίο θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το τελευταίο της τεράστιας καριέρας του Λαρισαίου γκαρντ. Εν συνεχεία, και όπως έχουμε αποκαλύψει, ο Σπανούλης σκέφτεται να συνεχίσει από άλλο πόστο.

Μ' αυτό ως δεδομένο, αν θεωρήσουμε ότι θα γίνει, τα χρήματα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και μπορεί, άρα, να αποδεχθεί ο παίκτης και μία ενδεχόμενη μείωση (λόγω και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας).

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Το αν θελήσει να προσφέρει τριετές συμβόλαιο και κάτω από ποιες προϋποθέσεις. Το ραντεβού θα γίνει πάντως στα γραφεία των επιχειρήσεων των αδελφών Αγγελόπουλων στο κέντρο της Αθήνας.

Ν.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παιχνίδι αναμονής από Σπανούλη και Αγγελόπουλους

News 24/7

24MEDIA NETWORK