Δυσαρέσκεια Παναθηναϊκού για Παππά

Ο ορισμός του Ανδρέα Παππά στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο έφερε την αντίδραση του "τριφυλλιού" που τα βάζει με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 11ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ανδρέα Παππά να επιλέγεται για το ντέρμπι των "αιωνίων" του Σαββάτου (21/11).

Ο ορισμός του συγκεκριμένου ρέφερι έφερε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο οποίος μέσω κύκλων του εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και αναφέρετε ακόμη και στο αίτημά του για ξένους διαιτητές που τελικά δεν έγινε δεκτό.

"Στην ΚΕΔ διέρρεαν, πριν απαντήσουν επίσημα στο αίτημα μας για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι, ότι δεν μπορούν να ζητήσουν από άλλη ομοσπονδία διαιτητή όταν έχουν επτά διεθνείς. Ως εκ θαύματος όρισαν διαιτητή του ντέρμπι τον Παππά, έναν εξ όσων η ίδια η ΕΠΟ αντικατέστησε στον πίνακα των διεθνών, κρίνοντας προφανώς ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Αντίθετα φαίνεται ότι είναι κατάλληλος για να διευθύνει το κατά τεκμήριο μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα πώς ακριβώς συμβαδίζουν με την κοινή λογική όλα αυτά, μόνο οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ μπορούν να εξηγήσουν", τονίζουν στο "τριφύλλι".

Σε ό,τι αφορά τον Παππά επισημαίνεται πως "είναι πρόσφατες οι μνήμες του αγώνα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, όταν καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ εναντίον μας απ’ όπου προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και όταν καταλόγισε 5 φάουλ υπέρ μας και 16 εναντίον μας και μαζί "φόρτωσε" με πέντε κίτρινες κάρτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Όχι ότι ξεχνάει κανείς τη διαιτησία του στον αγώνα με την Ξάνθη στο Κύπελλο πέρυσι ή τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ το 2011 που ακόμα... παίζεται. Αυτόν το διαιτητή επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι του Σαββάτου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Παππάς στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός