Γαρρής: "Tον Παναθηναϊκό θα τον σέβεστε..."

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού με ανάρτησή του στο "Facebook" αφού μοίρασε "μπράβο" σε τεχνικό τιμ και παίκτες άφησε αιχμές για ΠΑΟΚ, Κύζα και υποστήριξε ότι το "τριφύλλι" άξιζε την πρωτιά στα play off.

Γαρρής: "Tον Παναθηναϊκό θα τον σέβεστε..."

Λίγα λεπτά μετά από την παλικαρίσια νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα σε βάρος του ΠΑΟΚ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σταμάτης Γαρρής, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

«Όλα τα μπράβο του κόσμου μόνον σε αυτούς. Μόνον. Στον Μαρίνο, στον Λύμπε, στον Κόλα, στον Μαραγκό, στον Γιάγκου, στον Γκαλίνοβιτς, στον Σάρα, στον Γρηγόρη και φυσικά στους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν. Αξίζουν πάρα πολλά, μα πάνω από όλα σεβασμό. Από όλους μας. Πρώτα απ' όλα από εμάς, την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Και μετά τους αντιπάλους.

Όποιος δεν τους σεβάστηκε το πλήρωσε (μερικώς ελέω Κύζα). Φυσικά η ομάδα άξιζε την πρωτιά στα play offs, όμως αυτά τα έχουμε εξαντλήσει ως προς το τι της στέρησε αυτό που δικαιούνταν. Στήριξη χρειάζεται από όλους και μπορούν να προκύψουν καλύτερες μέρες τη νέα σεζόν. Από όπου και αν βρίσκεται ο καθένας μας του χρόνου. Είτε στη μάχη, είτε σπίτι του».

Γαρρής: "Tον Παναθηναϊκό θα τον σέβεστε..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK