Γι' αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει συμφωνήσει να αναλάβει το Τριφύλλι, όμως γιατί καθυστερεί η ανακοίνωσή του από τους "πράσινους";

B46. BARCELONA, 28/11/2010.- El entrenador del Regal Barcelona, Xavier Pascual, durante el encuentro que disputan en el Palau Blaugrana el Regal Barcelona y el Manresa correspondiente a la Liga ACB. EFE/Alejandro Garcia ESPAA-BALONCESTO
B46. BARCELONA, 28/11/2010.- El entrenador del Regal Barcelona, Xavier Pascual, durante el encuentro que disputan en el Palau Blaugrana el Regal Barcelona y el Manresa correspondiente a la Liga ACB. EFE/Alejandro Garcia ESPAA-BALONCESTO EFE

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) το Contra.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο Τσάβι Πασκουάλ συμφώνησε για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, μία ημέρα μετά και πολλοί έχουν αρχίσει να απορούν τι τελικά συμβαίνει. Λοιπόν το θέμα που καθυστερεί την ανακοίνωση του Καταλανού κόουτς έχει να κάνει με την... εφορία. Οι δύο πλευρές συζητούν για τον τρόπο που θα πληρωθεί ο Πασκουάλ και ποιος και σε τι ποσοστό, θα πληρώσει την εφορία.

Το θέμα σαφέστατα και είναι σύνθετο στην Ελλάδα γιατί υπάρχει φορολογία που φτάνει το 40%!

Δεύτερον ας μην ξεχνάμε ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλήσει κι άλλο χρόνο στο θέμα προπονητής. Άλλωστε οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές και σημαντικές. Λογικά σήμερα αναμένεται να διευθετηθεί το θέμα της φορολογίας.

"Είμαι κοντά στον Παναθηναϊκό"

Παράλληλα, ο Τσάβι Πασκουάλ επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του ότι είναι κοντά στο Τριφύλλι, μιλώντας στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Rac1":

"Έχω πάνω από 30 κλήσεις από την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι πιο κοντά στην Αθήνα από το να μείνω εδώ. Είμαι κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι ακόμη οριστικό.

Σύντομα θα ξέρουμε κάτι οριστικά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα, με φανταστικό κόσμο. Πάντα το απολαμβάναμε όταν παίζαμε εκεί", ήταν τα τα λόγια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τριετής συμφωνία Πασκουάλ με Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK