Η αλήθεια για Σίνγκλετον: η διορία του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρότασή του στον Κρις Σίνγκλετον, αλλά ο 26χρονος τραβάει το θέμα περιμένοντας κάτι καλύτερο από Τουρκία μεριά.

Η αλήθεια για Σίνγκλετον: η διορία του Παναθηναϊκού

Οτι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σίνγκλετον είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε. Ότι έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση στο θέμα, είναι το νέο δεδομένο. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν έχει ναυαγήσει οριστικά.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρότασή του στον 26χρονο πρώην παίκτη της Κουμπάν και όλα έδειχναν ότι τον είχε πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά το σύντομο πέρασμά του από την Κίνα και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ωστόσο, Σίνγκλετον άρχισε... να κάνει νερά.

ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

Ενώ έδειχνε θετικός για συνεργασία, ξάφνου άρχισε να παρουσιάζει διάφορες έξτρα απαιτήσεις για να πει το "ναι", όπως μπάι-άουτ, μπόνους και διάφορα άλλα τα οποία αποτέλεσαν τροχοπέδη στην οριστική συμφωνία.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλού είναι το θέμα. Ο παίκτης περιμένει κάτι καλύτερο οικονομικά από άλλη ομάδα και όπως φαίνεται αυτή θα είναι η Νταρουσάφακα. Το συγκρότημα του Μπλατ τον έχει βάλει στο μάτι και ο 26χρονος πάουερ-φόργουορντ περιμένει να του γίνει πρόταση, έχοντας τη σιγουριά ότι θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του Παναθηναϊκού.

Η ΔΙΟΡΙΑ

Οι "πράσινοι", βέβαια, δεν πρόκειται να το κάνουν σίριαλ. Ξεκαθάρισαν στον παίκτη πως θα τον περιμένουν για λίγες μέρες ακόμη, αλλιώς θα κοιτάξουν τις άλλες περιπτώσεις που έχουν στα πλάνα τους.

Η ενόχληση του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη, αφού δεν πρόκειται να τραβήξει το θέμα για έναν παίκτη που φαίνεται πως βάζει πάνω απ'όλα το οικονομικό κομμάτι. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού έκαναν την πρότασή τους και πλέον θα περιμένουν τον Σίνγκλετον να αποφασίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μίρο Μπίλαν: Αυτόν θέλει ο Πεδουλάκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK