Και ο ΠΣΑΚ παρακολουθεί το θέμα του Παναθηναϊκού

Ο σύνδεσμος των αμειβομένων μπασκετμπολιστών παρακολουθεί διακριτικά το θέμα που προέκυψε με την απόφαση Γιαννακόπουλου να ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός με το πούλμαν από την Πόλη.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αξιοπερίεργο αλλά θέμα που χρήζει παρακολούθησης είναι ακόμα και για τον ΠΣΑΚ η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποφασίσει να επιστρέψουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη έως την Αθήνα.

Εννοείται φυσικά ότι ο σύνδεσμος των επαγγελματικών παικτών, του οποίου είναι μέλη οι Ελληνες παίκτες των Κυπελλούχων Ελλάδας, δεν έχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το τι συμβαίνει, ωστόσο παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση και αυτό είναι λογικό.

Αναμένεται φυσικά μετά την επιστροφή άπαντων στην Αθήνα να αναζητηθεί καλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του συνδέσμου για το τι έγινε και πως πάρθηκε η απόφαση. Από αυτούς τους παράγοντες θα εξαρτηθεί και το αν ο σύνδεσμος τοποθετηθεί δημοσίως.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK