Κρατάει χρόνια η κόντρα Ευρωλίγκας - ΠΑΟ

Τζόρντι Μπερτομέου και Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιστρέφουν στο... ρινγκ για ν' ανταλλάξουν "χτυπήματα". Η κίνηση της Ευρωλίγκας και η δήλωση-αντίδραση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Το τσεκούρι του πολέμου είχε θαφτεί (όχι πολύ βαθιά) για εύλογο διάστημα και οι διπλωματικές σχέσεις έμοιαζε να έχουν, ως ένα επίπεδο βέβαια, εξομαλυνθεί. Με την πρώτη ευκαιρία παρόλα αυτά, τα σπαθιά βγήκαν ξανά από τα θηκάρια του και οι δύο άνδρες βρέθηκαν για άλλη μια φορά στα χαρακώματα.

Η ενέργεια της Ευρωλίγκας, με επικεφαλής τον Τζόρντι Μπερτομέου φυσικά, να ζητήσει την πειθαρχική δίωξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αφορμή προσωπικές αναρτήσεις του για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που θεωρήθηκαν εμπρηστικές, ήταν λογικό κι επόμενο να φέρει την αντίδραση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού.

Με την ατάκα του αμέσως μετά το τέλος του τρομερού αγώνα με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ, " όποιος έχει στοιχειώδη νοημοσύνη καταλαβαίνει ότι εδώ τιμωρείται το θύμα και όχι ο θύτης, διότι ο θύτης είναι χορηγός" καθιστά υπόλογη την Ευρωλίγκα κρίνοντας πως προστατεύει μια τουρκική ομάδα με backgound το κέρδο και αντιμάχεται τον ίδιο.

Το επόμενο επεισόδιο μετά την εξέταση της υπόθεσης από το Δικαιοδοτικό Όργανο της διοργανώτριας αρχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK