Kρίσιμη "πράσινη" μέρα

Ανήμερα του Προφήτη Ηλία ο Παναθηναϊκός περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις με τους ψηλούς του!Στην ΚΑΕ αναμένουν να δούν αν θα βρουν πρόταση από το ΝΒΑ Σίνγκλετον και Όγκαστ που έχουν τους αντίστοιχους όρους στα συμβολαιά τους.

Kρίσιμη "πράσινη" μέρα
giannakopoulos

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε οι "πράσινοι" θα είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για άλλους παίκτες. Ο ΠΑΟ αυτή την στιγμή ψάχνει ένα ακόμα παίκτη και Έλληνα μάλιστα για να κλείσει το ρόστερ(εκτός αν αποφασίσει να δώσει τον Σίνγκλετον μετά το όχι στην πρόταση ανανέωσης).

Ο Φελντέιν έχει συμβόλαιο αλλά δεν είνα στα πλάνα του Πασκουάλ ενώ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για τον Φώτση.

Συνεπώς ο βασικός στόχος είναι ο Περπέρογλου για να κατεβαίνει στο "2" σχεδόν αποκλειστικά ο Ρίβερς μιας και δεν αποκτήθηκε στην θέση αυτή πρωτοκλασάτος Αμερικανός.

Αν όλα πάνε καλά και παραμείνουν Σίνγκλετον και Όγκαστ, ο ΠΑΟ φουλάρει για τον Περπέρογλου και τελειώνει με το ρόστερ (πάντα αν δεν αλλάξει ρότα για τον Σίνγκλετον μετά το όχι). Προς το παρόν στην ομάδα γνωρίζουν ότι δύσκολα θα βρει καλό συμβόλαιο ο Σίνγκλετον και μάλλον θα παραμείνει ενώ και για τον Όγκαστ εκτιμούν ότι δύσκολα θα πάει στο ΝΒΑ μιας και ο ίδιος διάλεξε πέρσι Ευρώπη και Τουρκία για να "ψηθεί" τα επόμενα χρόνια.

Όπως και να έχει, στο τριφύλλι εκτιμούν ότι τέλος Ιούλη θα έχουν όλα ξεκαθαρίσει και η ομάδα δεν θα έχει σκοτούρες για το ρόστερ στο κεφάλι της...

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK