Ο Ιμπάρμπο και οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό το 2010

Διαβάστε την ιστορία του 20χρονου (τότε) Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος ψάχτηκε να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 14:  Victor Ibarbo of Colombia reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Colombia and Greece at Estadio Mineirao on June 14, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Alex Grimm - FIFA/FIFA via Getty Images)
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 14: Victor Ibarbo of Colombia reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Colombia and Greece at Estadio Mineirao on June 14, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Alex Grimm - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Βρισκόμαστε στο 2010 και ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρίσκεται στην Κολομβία για να παρακολουθήσει από κοντά τον Τζιοβάνι Μορένο. Ο σκάουτ του Ολυμπιακού έχει εντολή να δει από κοντά και να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον 23χρονο (τότε) μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο Νασιονάλ.

Στην ίδια ομάδα παίζει ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής για τον οποίο φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του η Ντιναμό Κιέβου. Το όνομά του: Βίκτορ Ιμπάρμπο.

ΨΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο 26χρονος (σήμερα) Κολομβιανός επιθετικός που βρίσκεται μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό, πληροφορείται το ταξίδι του Μπαρμπαλιά στη χώρα του και στο ραντεβού του σκάουτερ των Πειραιωτών με τον συμπαίκτη του, εμφανίζεται και αυτός! Ο Ιμπάρμπο θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και να αποχωρήσει από την Κολομβία για ομάδα της Ευρώπης και θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός καλύπτει τις προσδοκίες του, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται στο Champions League.

Ο Ιμπάρμπο κάνει διερευνητικές κινήσεις για να τσεκάρει αν υπάρχει... πρόσφορο έδαφος και γι' αυτόν για τους "ερυθρόλευκους", αλλά βρίσκει... τοίχο. Ο Μπαρμπαλιάς έχει εντολή να μιλήσει μόνο με τον Τζιοβάνι Μορένο, ο οποίος εκείνη την περίοδο πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Ατλέτικο Νασιονάλ. Τελικά το deal με τον Μορένο δεν έγινε και ο παίκτης κατέληξε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Όσον αφορά στον Βίκτορ Ιμπάρμπο, περίμενε ακόμη ένα χρόνο για το βήμα στην Ευρώπη, καταλήγοντας το 2011 στην Κάλιαρι.

Στ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσάρλυ: Θα σηκώσει τη Λεωφόρο στο πόδι ο Ιμπάρμπο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK