Ο Καμπέσας χάθηκε μεταξύ... Μπαλαδήμα και Φίλιου

Όσο θόρυβο έκανε η απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, αφού ο Παναθηναϊκός πάλεψε πολύ για να τον φέρει στην Ελλάδα, τόσο άηχη ήταν η αποχώρηση του Μπράιαν Καμπέσας.

Ο Καμπέσας χάθηκε μεταξύ... Μπαλαδήμα και Φίλιου
Καμπέσας Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ούτε καν ο Παναθηναϊκός μπήκε στον κόπο ν' ανακοινώσει τη λήξη του δανεισμού του Μπράιαν Καμπέσας από την ιταλική Αταλάντα. Το έκανε αντ' αυτού η ΕΠΟ, μέσω της ενημέρωσης από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Στο ίδιο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας αναφέρονται ποδοσφαιριστές από τη Football League (Τζελέπης, Μιχάλης, Μπαλαδήμας, Τσάκαλος, Μίλιτς, Ρούσσος, Μόμπιν και Φίλιος) που επίσης έλυσαν τα συμβόλαιά τους συναινετικά.

Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ είχε έρθει από το Καμπιονάτο για να κάνει τη διαφορά στις πτέρυγες του "τριφυλλιού" λόγω ταχύτητας, έκρηξης και ντρίμπλας. Έφυγε, αφού δεν επέστρεψε ποτέ από τη χριστουγεννιάτικη άδεια του, χωρίς να έχει καθιερωθεί καν στις βασικές επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη, παρουσιάζοντας τρομερές μεταπτώσεις στην απόδοσή του και τραυματισμούς.

Τι έμεινε από τις 14 συμμετοχές του με τα πράσινα; Τα δύο ευρωπαϊκά γκολ που σημείωσε στα παιχνίδια με την Καμπάλα εντός και την Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός. Αυτά και τίποτ' άλλο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK