Ο Ουζουνίδης μίλησε για το... μέλλον

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού τη φετινή περίοδο στην ΑΕΛ δεν ήταν η μοναδική είδηση, αφού μία δήλωση του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το τέλος του αγώνα, μπορεί να φανερώνει πολλά για το δικό του μέλλον και των "πράσινων"!

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ouzounidis EUROKINISSI

Σεφτέ μακριά από την Λεωφόρο στο πρωτάθλημα έκανε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ. Όπως ήταν λογικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειχνε αρκετά ανακουφισμένος, καθώς το "φάντασμα" του υποβιβασμού απομακρύνθηκε σχεδόν ολοκληρωτικά.

Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην NOVA είχαν αρκετό ενδιαφέρον και ειδικότερα τα τελευταία του λόγια, αφού μίλησε για το μέλλον. Όποιο κι αν είναι αυτό...

Σε ερώτηση λοιπόν για τον Λουντ, είπε: "Ο Ρόμπιν είναι ένας παίκτης με καλές και κακές μέρες. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, τόσο κεντρικός χαφ, όσο και στα άκρα και πίσω από τον φορ. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν τα πράγματα και να μείνει στην ομάδα" .

Η τελευταία ατάκα ήταν λες και μιλούσε για ένα μέλλον που και ο ίδιος θα βρίσκεται στο τιμόνι του "τριφυλλιού" και ίσως έχουμε κάποια αλλαγή στα διοικητικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK