Ο Πράνιτς αποκλείστηκε λόγω... ΕΠΟ

Δεν ήταν επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι ο αποκλεισμός του Ντάνιελ Πράνιτς από την 20άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Το όνομα του Ντάνιελ Πράνιτς δεν ήταν στην αποστολή του Παναθηναϊκού, αντίθετα με αυτό του Μάικλ Εσιέν, για το μεγάλο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό, χωρίς να συντρέχει αγωνιστικός λόγος.

Επί της ουσίας ο Αντρέα Στραματσόνι αναγκάστηκε ν' αφήσει εκτός τον αριστεροπόδαρο Κροάτη μετά από συμβουλή της "πράσινης" διοίκησης, γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο, αν έχει δικαίωμα ν' αγωνιστεί.

Από τον Παναθηναϊκό έλεγαν πως δεν είναι σαφές τι ακριβώς προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών τους με το εθνικό συγκρότημα της πατρίδας του και γι' αυτό έκριναν σκόπιμο να τον αφήσουν εκτός. Φοβούνταν ότι η Ομοσπονδία θα έβρισκε πάτημα να τιμωρήσει το "τριφύλλι" γιατί χρησιμοποίησε διεθνή που είχε αποκλειστεί λόγω τραυματισμού και προτίμησαν να φυλάξουν τα ρούχα τους παρά στο τέλος να έχουν τα μισά.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν ζήτησαν διευκρινίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Εσιέν, χωρίς Πράνιτς ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι

Πράνιτς: "'Έχουμε ισάξια, αν όχι καλύτερη, ομάδα από τον Ολυμπιακό"