Ο Τσάκας αποκαλύπτει τη λύση για τον Παναθηναϊκό

Την ώρα που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός περνάει τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία της, ο Βλάσης Τσάκας αποκαλύπτει ποια εταιρία "κολοσσός" μπορεί να δώσει τη λύση και να σωθεί ο σύλλογος.

Ο Τσάκας αποκαλύπτει τη λύση για τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε... ταφόπλακα ( όχι σαν αυτή που πόσταρε στο Instagram) στις ελπίδες για συμμετοχή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με γραπτή δήλωση που μοίρασε την Παρασκευή.

Εκεί έκανε γνωστό πως κανένας επώνυμος και πλούσιος φίλαθλος του "τριφυλλιού" δεν έδειξε ενδιαφέρον να βοηθήσει, οπότε το Pao Foundation πήγε... περίπατο.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος αποκάλυψε πως "το μοναδικό πραγματικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ" έδειξε η κινεζική εταιρία Wanda. Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη εταιρία είναι χορηγός στο νέο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, δίνοντας μάλιστα και το όνομα της (Wanda Metropolitano).

Αναλυτικά το μήνυμα που έγραψε στο facebook:

"Τώρα που τελείωσαν όλα ας δούμε τον λογαριασμό: Χρέη, γκρίνια, καταστροφή
Ο Γιάννης με τον Δημήτρη αλληλοηρωποιουνται, ο Δημητρης θυμάται την Πατερομαχια και η επιτροπή σωτηρίας βγαίνει για... κάλαντα. Ας ρωτήσουν τον Οικονομόπουλο τι πήρε: 10,000€ από τον απλό κόσμο, (ένα μεγάλο μπράβο) και μετά ας βγει ο Βασιλακης στην γύρα. Τα γνωστά λαμόγια αλλάζουν αφεντικά σε μια νύχτα και όλα καλά. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Όλοι βέβαια <ξεχνούν> το πιο βασικό: ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ: WANDA κύριοι!!!

Είναι η μοναδική περίπτωση να σωθεί ο Παναθηναϊκός και εκεί έπρεπε να επικεντρωθεί ο επίσημος Παναθηναϊκός".

Ο Τσάκας αποκαλύπτει τη λύση για τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK