Όχι, προς το παρόν, από τον Μπέντο στον Παναθηναϊκό!

Ο Πάουλο Μπέντο άκουσε όσα είχαν να του πουν από τον Παναθηναϊκό αλλά προτίμησε να μην πει σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Όχι, προς το παρόν, από τον Μπέντο στον Παναθηναϊκό!

Το θέμα για το ενδιαφέρον που έδειξε ο Παναθηναϊκός για την υποψηφιότητα του Πάουλο Μπέντο για τον πράσινο πάγκο επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του Contra.gr από τη χώρα της Ιβηρικής, οι πράσινοι προσέγγισαν τον Πορτογάλο τεχνικό (πρώην εκλέκτορα της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας πριν αναλάβει ο Φερνάντο Σάντος) και βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του.

Ο Μπέντο, αφού άκουσε όσα είχε να του πει ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού αλλά ζυγίζοντας τις καταστάσεις προτίμησε να μην μπει σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τους "πράσινους".

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, βλέποντας ότι ο Μπέντο δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα να δουλέψει στην Ελλάδα προτίμησε να μην καταθέσει επίσημη πρόταση με συγκεκριμένο ποσό.

Το ότι δεν έγινε ο γάμος τώρα βέβαια, δεν σημαίνει ότι το θέμα έκλεισε εντελώς. Ο διάυλος επικοινωνίας με τον Μπέντο παραμένει ανοιχτός και δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί ξανά εφόσον προκύψει ανάγκη.

Ο Μπέντο, όπως και να έχει, διαθέτει και την έγκριση του Φερνάντο Σάντος ο οποίος ξέρει άριστα πρόσωπα και καταστάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Πορτογαλία.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK