"Παίρνει και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός"

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση του αδερφού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Οδυσσέα, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στη Στουτγκάρδη!

"Παίρνει και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός"

Μπορεί ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ακόμη να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έχει ήδη αρχίσει να νιώθει σαν... στο σπίτι του! Αν μάλιστα ισχύουν τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική " Kicker", τότε θα έχει ως συμπαίκτη του και τον αδερφό του, Οδυσσέα!

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφουν οι Γερμανοί στο ρεπορτάζ τους, το "τριφύλλι" έχει έρθει σε επαφή με τον 22χρονο Οδυσσέα Βλαχοδήμο που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα στη Στουτγκάρδη. Ο νεαρός δεν έχει όσο χρόνο συμμετοχής θέλει στην ομάδα του και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος προκειμένου να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να αποτελέσει τον δεύτερο κίπερ της ομάδας.

Η Kicker μάλιστα το προχωράει κάνοντας λόγω για ήδη ολοκληρωμένη συμφωνία! Ο Ο. Βλαχοδήμος εντυπωσίασε τα δύο τελευταία χρόνια στην δεύτερη ομάδα της Στουγκάρδης και φέτος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου μετράει μόλις τρεις συμμετοχές.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK