Πριμ στους πρωταθλητές πυγμάχους του Παναθηναϊκού από τον Πατέρα

Στα γραφεία του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, βρέθηκε το τμήμα Πυγμαχίας των πρασίνων, το οποίο κατέκτησε πριν από λίγες ημέρας το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πριμ στους πρωταθλητές πυγμάχους του Παναθηναϊκού από τον Πατέρα

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού συνεχάρη τους πρωταθλητές και τους μοίρασε πριμ στον καθένα προσωπικά για την επιτυχία τους.

Ο Νικόλας Πατέρας έδειξε μάλιστα στους νεαρούς πυγμάχους και στον Γιάννη Αϊδινιώτης που τους συνόδευε, φωτογραφίες από το έπος του Γουέμπλεϊ, με τον πατέρα του, Διαμαντή, να διαδραματίζει τότε σημαίνοντα ρόλο στα κοινά του Παναθηναϊκού. Μάλιστα σε μια φωτογραφία από το βιβλίο της ιστορίας του Παναθηναϊκού, διακρίνεται και ο ίδιος ο Νικόλας Πατέρας όταν ήταν μικρός και βρισκόταν στα πόδια του Φέρεντς Πούσκας.

Πριμ στους πρωταθλητές πυγμάχους του Παναθηναϊκού από τον Πατέρα

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλας Πατέρας προσκάλεσε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γουέμπλεϊ, τους δύο συνεργάτες του Φέρεντς Πούσκας (οι επίσης παλαίμαχοι Γαζής και Τζουνάκος) και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν εκείνη την πορεία του Παναθηναϊκού, στα γραφεία του στο Κολωνάκι την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τιμά την ομάδα του Γουέμπλεϊ ο Πατέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK