Προς συμφωνία για "κούρεμα" με Τελάντερ!

Η συζήτηση και το πρώτο deal του ΠΑΟ με την πλευρά του Δανού στόπερ για νέο διακανονισμό, με πληρωμή ενός ποσού "μπροστά" και "ψαλίδι" απ’ τον παίκτη, οι αντίστοιχες προτάσεις προς τους υπόλοιπους που έχουν κάνει καταγγελίες για -3 και οι "ζόρικες" υποθέσεις των Ταυλαρίδη, Βέμερ. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Προς συμφωνία για "κούρεμα" με Τελάντερ!
EUROKINISSI

Η "μάχη" των αφαιρέσεων βαθμών επιστρέφει για τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2, 3:30) στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, με τις εκδικάσεις των καταγγελιών των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη. Τα δεδομένα εντούτοις, φαίνεται πως ετούτη τη φορά θα είναι… διαφορετικά, ειδικά για την περίπτωση του Δανού στόπερ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει πλέον να αλλάξουν την "πολιτική" τους στο κομμάτι των καταγγελιών, με στόχο να αρχίσουν να "καθαρίζουν" τις υποθέσεις. Ολο αυτό βεβαίως προϋποθέτει και… πληρωμές σημαντικών ποσών, με τις ίδιες πηγές να επισημαίνουν πως έχει δοθεί ήδη το "ΟΚ" απ’ τα ανώτερα κλιμάκια (τον Αλαφούζο εν προκειμένω). Το συγκεκριμένο κομμάτι άλλωστε, εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του τελικού σχεδίου οριστικής "απεμπλοκής" του μεγαλομετόχου απ’ τα κοινά της ομάδας μέσα στους επόμενους μήνες. Σχέδιο που είναι πλέον σε πλήρη… εξέλιξη.

Με βάσει τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη το πρώτο "βήμα" προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, φτάνοντας σε καταρχήν συμφωνία με την πλευρά του Ράσμους Τελάντερ, για νέο διακανονισμό, που θα "ακυρώσει" τα όσα επιδικάστηκαν τον Σεπτέμβριο απ’ την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Ο εν λόγω διακανονισμός θα περιλαμβάνει πληρωμή ενός μεγάλου μέρους της οφειλής, μικρότερες σε διάρκεια δόσεις εξόφλησης και "κούρεμα" τουλάχιστον του 1/3 των οφειλομένων.

Στην περίπτωση του Τελάντερ, το ποσό του "κουρέματος", αναμένεται να φτάσει τις 100-120.000 ευρώ με τις δύο πλευρές να είναι έτοιμες για επικύρωση της συμφωνίας τους και (οριστική) απόσυρση της καταγγελίας του Τελάντερ. Αντίστοιχες συζητήσεις και προτάσεις έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται από την πλευρά του Παναθηναϊκού και με τους υπόλοιπους πρώην ποδοσφαιριστές του που έχουν κάνει καταγγελίες για αφαίρεση βαθμών (Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ), προκειμένου σύντομα να υπάρξουν αντίστοιχες συμφωνίες, που θα περιλαμβάνουν (και) "κουρέματα" οφειλομένων.

Εκεί που αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη δυσκολία είναι στις υποθέσεις των Ταυλαρίδη (η πλευρά του θα επιδιώξει να εκδικαστεί κανονικά την Τετάρτη η καταγγελία του) και Βέμερ, οι οποίοι τηρούν και την πιο σκληρή στάση μέχρι στιγμής.

Για τον Γερμανό η ΕΠΟ όρισε τη Δευτέρα (26/2) την εκδίκαση της δεύτερης προσφυγής του στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών για την οφειλή ύψους 100.000 ευρώ που αφορά την εφορία και για τη μεθεπόμενη Τετάρτη (28/2) την εκδίκαση της καταγγελίας του για αφαίρεση βαθμών, μετά τη μη καταβολή της πρώτης δόσης απ’ τις 497.822 ευρώ που του είχαν επιδικαστεί.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βρει… γέφυρα και με τους δύο παίκτες και υπάρχει (συγκρατημένη) αισιοδοξία πως εάν πληρωθούν κάποια ποσά, θα μπορέσουν να βρουν και μαζί τους μία "φόργουλμουλα" συμφωνίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK