Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία η πρόταση Γιαννακόπουλου

Εφόσον κατατεθεί επίσημη πρόταση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Γιάννη Αλαφούζο, εκείνος θα την προωθήσει στα μέλη της ΠΣ για να αποφασίσουν.

Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία η πρόταση Γιαννακόπουλου

Με την απόφαση του να κινηθεί για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αιφνιδίασε τους πάντες στην οικογένεια του Τριφυλλιού.

Όλοι γνώριζαν την επιθυμία του να ασχοληθεί με την ομάδα ποδοσφαίρου, παρά τις δηλώσεις του περί του αντιθέτου, ωστόσο το timing που επέλεξε δεν ήταν το αναμενόμενο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε και αυτός από τα μέσα ενημέρωσης για τις πληροφορίες που θέλουν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να σκέφτεται την εμπλοκή του στην ΠΑΕ, αλλά δεν αντέδρασε, ούτε πρόκειται να το κάνει.

Όπως τόνιζε, αμέσως μόλις κατατεθεί η επίσημη πρόταση, θα προωθηθεί στην κρίση των μελών της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" και αυτά, ως το κυρίαρχο σώμα θα κληθούν να αποφασίσουν.

Αυτό προβλέπει το καταστατικό του σωματείο λαϊκής βάσης, το οποίο έχει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ και ο ίδιος, ως ο εκπρόσωπος του, θα κινηθεί σε αυτή τη γραμμή.

Φυσικά, υπάρχει πάντα ο δρόμος της εισόδου από την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, όταν αυτή θα προκηρυχθεί, στην περίπτωση που δεν ευοδώσει η πρόταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK