Τα δεδομένα για Μπουμάλ και Παναθηναϊκό

Ο Μπουμάλ, ο Παναθηναϊκός και οι υπόλοιποι μνηστήρες του Καμερουνέζου.

Τα δεδομένα για Μπουμάλ και Παναθηναϊκό

Ας πάρουμε τα δεδομένα. Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπουμάλ. Δεδομένο, επίσης, είναι ότι το γνωρίζει ο Πανιώνιος, με τον οποίο το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται για τον Καμερουνέζο. Κάτι λογικό.

Κάποιοι εμπλέκουν και τον ΠΑΟΚ στην ιστορία, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον. Κάποιοι, επίσης, εμπλέκουν ομάδες από την Τουρκία, κάτι που ισχύει. Κι εδώ ακριβώς είναι το μειονέκτημα του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν έχει την οικονομική άνεση να προσφέρει κάποιο μεγάλο ποσό για να πάρει τον παίκτη. Περισσότερα από 200 χιλιάρικα δεν πρόκειται να πάρει ο Πανιώνιος, ενώ δεν αποκλείεται στα ανταλλάγματα να υπάρχει και κάποιος ποδοσφαιριστής από τους... γνωστούς που δεν υπολογίζει ο Στραματσόνι.

Το θέμα είναι ότι ο Μπουμάλ είναι... φευγάτος. Θεωρεί ότι ήρθε η κατάλληλη ώρα να κάνει το άλμα και να δοκιμάσει την τύχη του σε μεγαλύτερη ομάδα. Ωστόσο, δεν πιέζει καταστάσεις γιατί σέβεται τον Πανιώνιο που του έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στη Super League. Γι' αυτό το λόγο ο 26χρονος μέσος δεν θέλει να φύγει χωρίς ο Πανιώνιος να έχει βάλει χρήματα στα ταμεία του. Θέλει να φύγει σαν φίλος.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, τον θέλει. Γνωστό αυτό. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του και οι "πράσινοι" θα κάνουν τις προσπάθειες που πρέπει για να εξασφαλίσουν το "ναι" από τον Πανιώνιο πριν μπουν κι άλλοι "μνηστήρες" στο κόλπο και ανέβει η τιμή του παίκτη. Φτάνουν οι Τούρκοι.

Οι πληροφορίες λένε ότι από την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα φουλάρει για τον Ολιβιέ Μπουμάλ. Ή τουλάχιστον αυτό θέλει να κάνει. Στον Πανιώνιο δεν βιάζονται αν και ξέρουν πως είναι δύσκολο να τον κρατήσουν. Οπότε μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι πιθανό να έχουμε εξελίξεις με τον Καμερουνέζο. Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός φαντάζει ως την ομάδα που είναι πιο κοντά. Φαντάζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK