Παρασκήνιο: Τα δύο ξενύχτια, οι θηλυκές παρουσίες και τα μπουζούκια

Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ για τα νυχτοπερπατήματα των Γκιστ, Φελντέιν, και Χέινς. Πού πήγαν, πότε και μέχρι τι ώρα ξενύχτησαν, προκαλώντας τη (δικαιολογημένη) οργή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Παρασκήνιο: Τα δύο ξενύχτια, οι θηλυκές παρουσίες και τα μπουζούκια

Μαρκίζ Χέινς, Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν απασχολούν τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού και όχι για αγωνιστικούς λόγους. Αφορμή, φυσικά, τα ξενύχτια των τριών παικτών στη Θεσσαλονίκη τόσο πριν το τρίτο ματς της σειράς με τον Άρη, όσο και μετά.

Θυμίζουμε ότι τα δύο ξενύχτια των "πράσινων" έγιναν γνωστά και έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και δη τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος τους άφησε τελικά εκτός αποστολής από το τέταρτο παιχνίδι με τους "κίτρινους" στο "Nick Galis Hall".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, το πρώτο ξενύχτι Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν έγινε το βράδυ της Κυριακής, παραμονές του αγώνα της Δευτέρας. Οι τρεις Αμερικανοί πήγαν σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Θεσσαλονίκης και διασκέδασαν με γνωστούς DJ's που ήταν καλεσμένοι του μαγαζιού.

ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ "ΦΑΚΑ"

Οι τρεις τους, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με τον Άρη (όπου οι "κίτρινοι" νίκησαν και έκαναν το 2-1 στη σειρά) πάλι οι ίδιοι παίκτες αποφάσισαν να... το ρίξουν έξω όπου και έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο και κυκλοφόρησαν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Χέινς, Φελντέιν και Γκιστ πήγαν στα Λαδάδικα όπου τους περίμεναν... αιθέριες υπάρξεις και αφού έφαγαν στη συνέχεια πήγαν λίγα μέτρα πιο κάτω, σε γνωστό "Ελληνάδικο" της περιοχής όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ

Φυσικά στον Παναθηναϊκό ενημερώθηκαν και για τα δύο περιστατικά και δη το δεύτερο, στο οποίο οι τρεις παίκτες ξεπέρασαν κατά πολύ το νυχτερινό ωράριο που ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει... απαγορευτικό από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες της ομάδας όσον αφορά στη νυχτερινή έξοδο, αλλά υπάρχει ξεκάθαρη εντολή να μην... ξεφεύγει το ωράριο. Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς το ξεπέρασαν κατά πολύ, προκαλώντας αναταραχή στην ομάδα.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ(;)

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποφάσισε να τους αφήσει εκτός προπόνησης την Τρίτη, παραμονές του τέταρτου αγώνα και τελικά να τους αφήσει εκτός αποστολής της αναμέτρησης, ενώ τους περιμένει και βαρύ πρόστιμο. Βέβαια, αποτελεί ερωτηματικό τι θα γίνει με το άμεσο μέλλον τους. Οι πληροφορίες λένε πως θα τους δοθεί προσωρινό "συγχωροχάρτι" και θα αγωνιστούν το Σάββατο, στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς στο κλειστό του ΟΑΚΑ και η περαιτέρω τιμωρία τους θα αποφασιστεί όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: pressaris.gr

Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξέσπασε κατά του Καλάθη ο Ραντούλιτσα
Έβριζαν χυδαία τη μάνα του Πεδουλάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK