Τα μπλεξίματα του Φλέτσερ είναι περισσότερα από τα γκολ του

Κυρίως για την εξωγηπεδική ζωή του, την πανάκριβη / κατάμαυρη Lamborgini του και τις ερωτικές περιπέτειες στο διαδίκτυο, που έχουν γίνει πρωτοσέλιδα, παρά για τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις του είναι ευρέως γνωστός ο Στίβεν Φλέτσερ. Ο φορ που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Sunderland's Steven Fletcher during their English Premier League soccer match between Sunderland and Swansea City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Aug. 22, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Στίβεν Φλέτσερ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Τον Στίβεν Φλέτσερ, τον οποίο λέγεται πως θέλουν οι Νταμπίζας - Δώνης για τη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού, τον ξέρουν καλά;

Διότι ο Σκώτος φορ, εκτός από "αλμυρός", κάθε άλλο για την έφεσή του στο σκοράρισμα του φημίζεται. Κυρίως απασχολεί τα σκανδαθητικά tabloids στην Αγγλία και όχι μόνο για τα όσα κάνει εκτός γηπέδου και όχι μέσα σε αυτό, ασχέτως αν σποραδικά στην καριέρα του είχε κάποιες παραγωγικές σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό πως τη μόνη φορά που έφυγε εκτός Νησιού, έμεινε μισή σεζόν (το β' μισό της) στη Μαρσέιγ και αποχώρησε με μόλις 3 γκολ σε 16 αγώνες (12 πρωταθλήματος, 4 κυπέλλου).

Ο Φλέτσερ ίσως -στα 31 του πλέον- να έχει σοβαρευτεί. Μέχρι πριν από 2-3 χρόνια πάντως ήταν από τις αγαπημένες φιγούρες εφημερίδων που αρέσκονται να προβάλουν τις πικάντικες ιστορίες των ποδοσφαιριστών.

Ο νυν επιθετικός της Σέφιλντ Γουένσντεϊ (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του '20) έχει υπάρξει πρωταγωνιστής σε πολλές απ' αυτές. Οι πιο γνωστές εξ αυτών:

❌ Τον Ιανουάριο του 2014 καταγγέλθηκε ότι παρενόχλησε γυναίκα που γνώρισε μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης στέλνοντάς της φωτογραφίες και videos σεξουαλικού περιεχομένου. Δεν ήταν κάτι που διαψεύστηκε, απλώς ελέχθη από άνθρωπο του περιβάλλοντός του πως ήταν μεθυσμένος και ξέφυγε!

❌ Την ίδια εποχή κυκλοφόρησε και video, στη διάρκεια του οποίου φέρεται να έχει φτύσει επαγγελματία οδηγό στο Λονδίνο! Ο ίδιος το αρνήθηκε, αλλά πολλούς αλήθεια είναι πως δεν έπεισε.

❌ Τον Μάρτιο του 2015 μόστραρε σε λογαριασμό του στη νέα Lamborgini του, αξίας 260.000 λιρών, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ξέσπασμα των οπαδών της Σάντερλαντ για τα χρήματα (12 εκατομμύρια λίρες) που ξοδεύτηκαν για την απόκτησή του, αφού ως τότε είχε σκοράρει μονάχα 7 φορές σε 2 χρόνια! Δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν ανήρτησε ο ίδιος τη φωτογραφία.

❌ Τον Μάιο του 2016 βρέθηκε υπόλογος των δικαστικών αρχών και του επεβλήθη πρόστιμο 1.000 λιρών, συν τα έξοδα της διαδικασίας, και αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες διότι απέκρυψε πως η σύντροφός του οδηγούσε το Land Rover έχοντας ξεπεράσει τα όρια ταχύτητας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK