Τελικός με "δόσεις" στον Παναθηναϊκό

Τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν ένα μέρος του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας, όμως δεν πρόλαβαν την παράταση και το γκολ αφού είχαν μπει στο αεροπλάνο!

Τελικός με "δόσεις" στον Παναθηναϊκό

Για το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, η Κυριακή 13/7 ήταν "ρεζερβέ" εξαιτίας του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 ανάμεσα στη Γερμανία και στην Αργεντινή και ο καθένας τον παρακολούθησε απ' όπου μπορούσε.

Όμως, για τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού υπήρξαν ανυπέρβλητα "εμπόδια" λόγω της επιστροφής τους από το Γκνιεβίνο της Πολωνίας στην Αθήνα.

Οι ώρες των πτήσεων και οι μετεπιβιβάσεις δεν τους επέτρεψαν να τον ευχαριστηθούν όπως θα ήθελαν και στην ουσία... ξέκλεβαν ματιές στη διάρκεια της αναμονής τους!

Η πτήση που τους μετέφερε από το Γκντανσκ στη Βαρσοβία έφτασε το μεσημέρι στην πολωνική πρωτεύουσα και η συνέχεια για την Αθήνα ήταν προγραμματισμένη αργά το βράδυ.

Πάντως, δεν κατάφεραν να δουν το γκολ του Γκέτσε στην παράταση, το οποίο έκρινε τον τελικό υπέρ της Γερμανίας, διότι είχαν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την πτήση προς το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Υποστηρικτές της Αργεντινής ήταν η πλειοψηφία των “πράσινων”

Οι περισσότεροι πράσινοι σίγουρα δεν χάρηκαν από την εξέλιξη του τελικού. Οι προτιμήσεις εξαρχής έτειναν προς την πλευρά της Αργεντινής. Ο Ζέκα πίστευε στη Γερμανία ενώ τους Λατίνους υποστήριζαν οι Νάνο, Κοτσόλης, Ατζαγκούν και αρκετοί ακόμη παικτες.

Ο Γιάννης Αναστασίου έλεγε πως η Γερμανία είναι καλύτερη ομάδα αλλά οι Αργεντινοί είναι μαχητές και θα πουλούσαν ακριβά το τομάρι τους. Η 15λεπτη καθυστέρηση στην πτήση από Βαρσοβία - Αθήνα , είχε ως αποτέλεσμα να “κρεμαστούν “ κυριολεκτικά οι παίκτες του Παναθηναϊκού στις τηλεοράσεις βλέποντας με αγωνία την εξέλιξη του ματς. Για καλή τους τύχη δίπλα στο σημείο όπου βρισκόταν η πύλη αναχώρησης τους υπήρχε μια καφετέρια με τηλεόραση Η Αγωνία κορυφώθηκε την ώτα της πτήσης.

Ουκ ολίγες φορές “ενοχλήθηκαν” οι αεροσυνοδοί για να μάθουν λεπτομέρειες για το μεγάλο τελικό. Με την επίτευξη του τέρματος τα Γερμανικά αεροπλάνα που πετούσαν ενημέρωσαν το ένα το άλλο. Και με τη λήξη άρχισαν να δίνουν συγχαρητήρια. Όταν το αυτί του Πολωνού πιλότου από τον ασύρματο άκουσε τους διαλόγους των ιπτάμενων πληροφόρησε και τους παίκτες του τριφυλλιού.

Ν. Παγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK