"Τι άλλο να κάνω ρε Ζέκα;"

Απολαυστικό παρασκήνιο από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στην Πολωνία.

"Τι άλλο να κάνω ρε Ζέκα;"

Οι έντονες προπονήσεις σε συνδυασμό με την εύθυμη διάθεση αρκετών παικτών και μελών του τεχνικού τιμ λειτουργούν ευεργετικά και δίνουν πολλά παρασκήνια στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το “πράσινο” ρεπορτάζ.

- Με τη λήξη της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε πως MVP των οικογενειακών διπλών ήταν ο Τάσος Λαγός. Αυτό προξένησε τις διαμαρτυρίες του Κάρλος Ζέκα, με τον Πορτογάλο να φωνάζει: "Ναι, MVP o Λαγός και η ομάδα του μια νίκη μόνο... ". Σε εκείνο το σημείο "πετάχτηκε" ο Λαγός και απάντησε: “ Τι άλλο να κάνω ρε Ζέκα(;), έβαλα γκολ, έβγαλα και ασιστ” με τον Πορτογάλο να απαντά: " να έβαζες 8 γκολ!"

-Μπορεί ο Στέφανο Kαπίνο να λείπει λόγω άδειας από τις προπονήσεις, όμως οι νεαροί Ταμπάκης και Κότσαρης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και "έβγαλαν μάτια" στο δίτερμα. Όλα δείχνουν πως η "μεγάλη πράσινη των τερματοφυλάκων σχολή" θα έχει και συνέχεια...

- Εξουθενομένοι ήταν οι παίκτες στην τελευταία άσκηση με τα σπριντ και παρακαλούσαν να σφυρίξει ο Γιουσέφ Φος για να λυτρωθούν. Ο Γιάννης Αναστασίου πάντως, δεν έδειξε καμία διάθεση να χαριστεί και φώναζε διαρκώς: “μην κλέβετε συνεχίστε”. Παράλληλα όμως, μοίραζε και πολλά μπράβο σε όσους έδειχναν ζήλο στην άσκηση.

-Στη διάρκεια των ασκήσεων η Μπλε ομάδα επέδειξε κάποια χαλαρότητα. Οι Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπης, Ζέκα, Μπεργκ, Δώνης και Ντίνας πήγαν να δροσιστούν με λίγο νερό αλλά στην προσπάθειά τους να πάρουν μια ανάσα παραπάνω, έμειναν στο σημείο για περισσότερο χρόνο από όσο επέβαλε ο ρυθμός της προπόνησης. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν τους χαρίστηκε και με επιτακτικό ύφος φώναξε: “ Κούτρου όλοι εδώ, όλοι σας”. Ο Κουτρουμπής έκανε νεύμα στους υπόλοιπους οι οποίοι επέστρεψαν στη βάση τους.

-Την ώρα που έπεφταν κορμιά στο οικογενειακό διπλό ο Ατζαγκούν ζήτησε δύο πάσες από τους Τριανταφυλλόπουλο και Κότσαρη, οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν. Τότε με αρκετή δόση χαβαλέ ο Νιγηριανός είπε σε άψογα ελληνικά ζητώντας τη μπάλα : “Κώστα μ...” με το Γιάννη Αναστασίου να σκάει στα γέλια τονίζοντας: “Δεν τον λένε μ... ,Κώστα τον λένε...” . Μάλιστα μετά με τη λήξη του διπλού ο Έλληνας τεχνικός αγκάλιασε τον νεαρό παίκτη του τριφυλλιού συνεχίζοντας να γελάει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK