Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές του ΟΑΚΑ, αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

Η ΚΕΔ αποφάσισε να τιμωρήσει το διαιτητικό τρίο του δεύτερου τελικού της Α1 (Αναστόπουλο, Κορομηλά, Μάνο) και τους άφησε εκτός κληρωτίδας τρίτου και τέταρτου τελικού. Αποχώρησαν από τη διαδικασία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές του ΟΑΚΑ, αποχώρησε ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Tην Τρίτη (24/5) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση των διαιτητών για τον τρίτο και τέταρτο τελικό, με τους επικεφαλής της ΚΕΔ να προχωρούν στον... αποκλεισμό των τριών διαιτητών του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς.

Ο λόγος για τους Αναστόπουλο, Κορομηλά και Μάνο, οι οποίοι τιμωρήθηκαν για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ. Από τη διαδικασία αποχώρησαν Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος οι οποίοι τόνισαν: "Κάντε την κλήρωση. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα ποιος θα είναι στο ματς. Κάντε την όπως θέλει ο Ολυμπιακός, εμείς αποχωρούμε".

Η κλήρωση διεκόπη για λίγη ώρα και τελικά προέκυψε πως οι Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου θα σφυρίξουν στον τρίτο τελικό και oι Σχινάς, Χριστοδούλου και Μητσόπουλος στον τέταρτο.

Μόλις έγιναν γνωστοί οι διαιτητές, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, δυσαρεστημένος από την όλη διαδικασία, ζήτησε την παραίτηση όλων των μελών της ΚΕΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην κλήρωση με "διαστημικό" αυτοκίνητο ο Γιαννακόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK