To επίμαχο πανό και το VIDEO με τις εκκλήσεις Σαραβάκου-Ζέκα στους οπαδούς

Δείτε το λόγο που καθυστέρησε η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό. Το επίμαχο πανό, οι διαβουλεύσεις και οι εκκλήσεις των Ζέκα και Σαραβάκου στους οπαδούς του τριφυλλιού.

To επίμαχο πανό και το VIDEO με τις εκκλήσεις Σαραβάκου-Ζέκα στους οπαδούς

Ένα πανό που αφορά την Πολιτεία και τον Σταύρο Κοντονή στάθηκε η αιτία που καθυστέρησε η έναρξη του β' ημιχρόνου στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκού. Το πανό έγραφε: "Με το κόσμο του ΠΑΟ δεν έπαιξε κανείς, φασίστα αριστερέ να πας να γ@μηθείς".

Συγκεκριμένα, το πανό των oπαδών του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λειβαδιάς, ήταν κατά της Πολιτείας και του Υφυπουργού αθλητισμού, με τον διαιτητή Δημητρόπουλο να μην σφυρίζει την έναρξη του β' μέρους αν δεν κατέβαινε. Οι διαβουλεύσεις συνεχίστηκαν, αλλά οι φίλοι των πράσινων δεν επιθυμούσαν να το αποσύρουν, με αποτέλεσμα ο ρέφερι να δώσει εντολή στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των ποδοσφαιριστών και δη του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος πήγε στην πλευρά των οπαδών και τους παρακαλούσε να κατέβει το επίμαχο πανό για να αρχίσει η αναμέτρηση. Λίγο αργότερα, στο σημείο πήγε και ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος παρέα με τον Λεωνίδα Βόκολο προσπαθούσαν να πείσουν τους οπαδούς να κατεβάσουν το πανό.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε τελικά μετά από περίπου 25 λεπτά κι αφού το περίφημο πανό κατέβηκε και ο Δημητρόπουλος έδωσε το "οκ".

ΔΕΙΤΕ VIDEO:

Καρέ-καρέ οι διαβουλεύσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK