Το παίρνει πάνω του ο Γιαννακόπουλος. Τα ραντεβού στο ΟΑΚΑ και η ενίσχυση

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει δράση για να βγάλει τον Παναθηναϊκό από την αγωνιστική κρίση.

Το παίρνει πάνω του ο Γιαννακόπουλος. Τα ραντεβού στο ΟΑΚΑ και η ενίσχυση

Η ήττα από τον Ολυμπιακό και η γενικότερη προβληματική εικόνα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα -με αποκορύφωμα φυσικά την εμφάνιση στο ντέρμπι του ΣΕΦ- φέρνουν εξελίξεις. Αυτές, τούτη τη στιγμή, επικεντρώνονται στο ρόστερ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει ραντεβού για να βάλει ένα τέλος στην αγωνιστική κρίση και να κάνει αυτό που πρέπει για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Από το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και αφού πρώτα έκανε ραντεβού με τον Μάνο Παπαδόπουλο, στη συνέχεια σειρά είχαν το τεχνικό τιμ και οι παίκτες. Ο κ.Γιαννακόπουλος τα είπε με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του τριφυλλιού με προφανή στόχο να αφυπνίσει άπαντες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Τζόρτζεβιτς παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και καλείται να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο, αλλά για να γίνει αυτό θα προηγηθούν οι απαραίτητες διορθώσεις-τονωτικές ενέσεις στο ρόστερ. Στόχος είναι ο σύλλογος να παρουσιαστεί καλύτερος στο β' γύρο του Τοp-16 της Ευρωλίγκας και να αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις και τις κακές ήττες.

Αυτούς ψάχνει

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις "1" και "5", δίνοντας έμφαση στο αθλητικό και γρήγορο ψηλό, που θα είναι διαφορετικός από τους υπάρχοντες ψηλούς του ρόστερ.

Οσον αφορά στην περίπτωση του Γκίμπσον, ο οποίος αποτελεί βασική επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς, αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος.

Στ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK